2009. március 11. Mýtna- Vámosfalva találkozó

Mytna-i találkozó
 

2009. március 11-én a szlovákiai Vámosfalván került sor a VTSZ következő egyeztető megbeszélésére.

A találkozón részt vett a VTSZ elnöke Hám László, a VTSZ titkára Bók Mihály, a Pénzügyőr Sport Egyesület képviseletében Gombár Gábor őrnagy úr, a szlovákiai Vámosladány polgármesternője Kollárdi Olga, a szlovákiai Vámosbalog- Nagybalog küldöttje Asztalos Olívia, Pál Gabriella, Szabó András ill. a házigazda Vámosfalva polgármestere Pavel Greksa és a község nyugalmazott tanára.

A találkozó tartalmasan és kellemesen zajlott. A jelenlévők a 2009- es év 3 programpontját egyeztették:

1. Ki tud többet a Vámosokról?  – vetélkedő általános iskolás gyerekek részére.

A vetélkedő időpontja 2009. május 23., helyszín Budapest. A vetélkedő kérdései a VTSZ 19 társtelepülésének ill. a VPOP megismerésére irányulnak.A felkészüléshez fontos tudnivalókat és szervezési információkat a megnevezett felkészítő tanárok Hám László igérete szerint hamarosan megkapják ill. már a megbeszélés helyszínén egy részét meg is kapták.

2. Vámosok futása- futóverseny.

A futóverseny indulásának időpontja 2009. június 29. reggel 9. 00 óra. Helyszín  a szlovákiai Vámosbalog- Velky Blh a  cél pedig Vámospércs lenne .

Vámosbalog – Nagybalog küldöttei a verseny főszervezőjével Gombár Gábor őrnagy úrral megbeszélték  a közös feladatokat. A versenybe bárki bekapcsolódhat, teljesíthet rövidebb és hosszabb távot is.A szlovák- magyar határt a versenyzők Bánrévénél lépnék át.

3. A VTSZ polgármestereinek találkozója

Időpont 2009. május 8- 9, helyszín a szlovákiai Mýtna.

A polgármesteri találkozó részletes programját Pavel Greksa, Mýtna polgármestere ismertette a jelenlévőkkel.
 
A megbeszélés kellemes hangulatáért dicséret jár Mýtna polgármesterének, Pavel Greksának, aki igazán gondoskodó és figyelmes házigazda volt!

2009. március 14.

Pál Gabriella, Nagybalog- Vámosbalog
A megbeszélés résztvevője
 
További képeink.