A vetélkedő visszhangja

Az alábbi levelet Szabóné Vrancsik Éva megbízott szervező kapta a legkisebb vámostelepülésről – Vámosatyáról. A levél továbbításra került Hám László elnök úr részére, aki örömmel veszi, hogy ilyen pozitív visszhangja van a „Ki tud többet a vámos településekről?” c. vetélkedőnek. Az ilyen leveleknek feltétlen helye van a honlapon, hisz bizonyíték arra, hogy sikerül szép pillanatokat szerezni szervezőknek, versenyzőknek, s mindenkinek, aki részt vállalt bármilyen szinten a rendezvény sikeres lebonyolításában.

Tisztelt Éva!
Szeretnék köszönetet mondani a lehetőségért, hogy ott lehettünk és egy kellemes napot eltölthettünk veletek, barátias hangulatban. A magam, a kolléganőm, a gyerekek és nem utolsó sorban a településünk nevében szeretném kifejezni hálámat és megköszönni a részvételünkért, szereplésünkért – Ménes Andrea polgármester által – nekünk felajánlott különdíjat, melynek nagyon örült mindenki.

Sajnáljuk, hogy a vetélkedő után rendezett közös ebéden és beszélgetésen nem vehettünk részt, de gyerekeinknek 15 órától belépőjük volt a Fővárosi Nagycirkuszba, ahol társaik már várták őket, ezért nagyon kellett sietnünk.

Remélem, máskor is lesz még alkalmunk találkozni. Hálás köszönet a rendezvény minden szervezőjének. Kívánom, hogy legyen erőtök minél több ilyen rendezvény megszervezésére.

Tisztelettel:
Izsák Béláné
Vámosatya