Az A&M vámügynökség ajándéka…

A Ventum kft. ajándéka...Nagyhét kedden délelőtt csöngött a telefonom és a   főtitkár,  Bók Mihály úr keresett, hogy nagyon fontos és jó hírt szeretne velem közölni.
Kedves Ismerősünk Hafuzi Avnia úr az A&M vámügynökség tulajdonosa,aki már  komoly anyagi támogatást is nyújtott a Vámos Települések I. Országos Találkozójának megrendezéséhez, Kellemes Húsvéti Ünnepeket szeretne kivánni településeinknek és az ott élő kedves emebereknek. Ezt a jó hírt gyorsan tett követte és elmenetem telephelyére megtekinteni és megbeszélni,  hogyan szeretné elképzelését valóra váltani. Megbeszélésünk alapján minden településünk lélekszámarányosan kapjon ezekből a nagyon szép és egyedi angyalképekből.
Szerdán délelőtt a Ventum kft. munkatársai, Annamari és Andrea- a Ventum kft. szintén támogatója volt az I. országos találkozónknak-megcímezték a polgármesterk részére, becsomagolták és postára adták ezeket a különleges ajándékokat, saját költségükre.
A képekből juttatunk  még Dr. Nagy Jánosnak a VPOP parancsnokána de a határainkon túli települések is kaptak Szlovákiában és Romániában.
Nagy Tisztelettel és szeretettel köszönjük meg adományozónk nagylelkű  és aktuális ajándékait. Egyúttal minden vám-os családtagnak és családjának Áldott, békés, boldog HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!
 
Bók Mihály     Hám László
főtitkár sk     elnök sk