JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Meghívó
2011. június 19. vasárnap 13:38
MeghívóKedves rokonok!

Szövetségünk fennállása óta immáron 3. alkalommal rendezzük meg a Virág János énekkari találkozót és versenyt!

A rendezvényünkkel egybekötve az első alkalommal szervezzük meg a Vers és mesemondó versenyt!


Az újabb örömteli együttlétre hívunk és várunk szeretettel mindannyiótokat
A várva várt találkozásunk időpontja 2011 szept- 30-okt-1-2 (p-sz-v)
A részletes műsorról és egyéb fontos tudnivalókról Szedmák Szilviától kapjátok meg.
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. , +36308153909

Dalos köreink, énekkaraink és kórusaink számára nincs kötelező mű.

Kérésünk: 8-10 percben énekeljenek környékük dalaiból és ezen felül szabadon választott művekből. Értékelés a korábbi években megszokottak alapján.

A vers mondóknak két kategóriában rendezünk versenyt:
I. kategória  3 évtől 18 évig: fiatalok
II. kategória 18-99 évig: felnőttek
Mindkét kategóriában Kötelezően előadandó: Kányádi Sándor verse és egy szabadon választott.

A mesemondásban is két kategóriát értékelünk.
I kategória 3 évtől 18 évig: fiatalok
II. kategória 18-99 évig: felnőttek

Kérésünk mindkét korosztályhoz, hogy lehetőleg a környék meséjét, vagy anekdótáját mutassátok be.
Településenként és kategóriánként 1-1 versenyző jelentkezését várjuk

Vámosgyörk, 2011 június 18. 

Hám László
Vtsz elnök
 
Utolsó frissités ( 2011. június 19. vasárnap 13:39 )
 
Vámos települések diákvetélkedője Budapesten
2011. május 30. hétfő 16:51
2011. május 28-án, szombaton a Vámos Települések Szövetsége és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szervezésben került megrendezésre a vámos települések diákjainak vetélkedője a Királyok útján lévő Adóügyi Iskola épületében és gyönyörű parkjában.

A rendezvényt dr. Balaska Andrea ezredes asszony, a NAV KH Szervezetszabályozási és Titkársági Főosztály főosztályvezetője nyitotta meg, ezt követően Hám László, a VTSZ elnöke köszöntötte az egybegyűlteket. Az eseményen 10 kis csapat mérhette össze erejét és tudását ügyességi és szellemi vetélkedőkön keresztül. A verseny vidám hangulatban zajlott, melyet az első versenyszám alatt közreműködő Pénzügyőr Zenekar rajzfilm-slágerekkel alapozott meg. A tavalyi győztestől, Sajóvámostól idén Vámosújfalu vehette át a vándordíjat, hiszen elsőként végeztek a vetélkedőn. A második helyezett Vámosbalog csapata lett, akinek Somogyvámos felajánlott egy különdíjat is: egy hetes üdülést a somogyi településen – ezzel is erősítve a vámos települések közötti kapcsolattartást. A harmadik helyen holtversenyben Sajóvámos és Vámospércs végzett. A vetélkedő végén Nagy József, a NAV KH Dokumentációs Főosztály főosztályvezetője, a Pénzügyőr Sportegyesület ügyvezető elnöke köszönte meg a települések képviselőinek részvételét és adta át a díjakat.
 
VTSZ gyerekvetélkedő
Utolsó frissités ( 2011. június 04. szombat 11:46 )
 
Baráti látogatás Myntan
2011. május 30. hétfő 09:25
Mytna /Vámosfalva / polgármesterének meghívására baráti látogatást tett a településen Hám László elnök és Bók Mihály főtitkár.A megbeszélésre elkisérte őket Mytne Ludany /Vámosladány/ polgármester Olga Kollárdivá, és Csúr Tibor Velky Blh /Vámosbalog / Polgármester is,akik egyben a tolmácsolást is biztosították.

A családias hangulatú találkozón a felek áttekintették a település jelenlegi helyzetét, meghallgatták  Ing .PAVEL GREKSA polgármester tájékoztatóját arról,hogy az év végén megválasztott új képviselő testület hogyan képzeli el a jövőben a szövetségen belüli tevékenységet,és mit kell a szövetségnek teljesíteni ahhoz,hogy a település a szövetség tagjai között maradjon. A megbeszéléshez csatlakozott a település alpolgármestere is. Szövetségünk elnöke részletesen beszámolt az ez évi közös rendezvényeinkről,elmondta jövőbeli elképzeléseinket,melyek érintik a sport,kultúra és talán az üzleti  szféra területeit is. Tájékoztatás hangzott el arról,hogy az Apeh és a Vám és Pénzügyőrség összeolvadásával létrejött Nemzeti Adó – és Vámhivatal /NAV / továbbra is minden támogatást biztosít szövetségünk további munkájához. A családias hangulatú megbeszélés azzal zárult, hogy a település vezetői részletesen tájékoztatást adnak a képviselő testületnek a szövetség életéről, és támogatják a szövetségi tagság fenntartását.

A jó hangulatú  ebédelés során felvetődött,hogy MYTNA /Vámosfalva/ ez év végén nagy- szabású,amatőr táncosok részvételével Guiness rekord döntésre készül,dél – amerikai táncok kategóriájában.Nagyon örülnének ha a Vámos Települések is részt vennének,a NAV dolgozókkal együtt. De erre később még visszatérünk.

E találkozó ékes bizonyítéka annak,hogy a személyes találkozók milyen fontosak mindkét fél számára. Javasoljuk  mindenkinek ezt az utat.
Baráti látogatás Myntan
Utolsó frissités ( 2011. május 31. kedd 08:21 )
 
Személyi változás a NAV Vámszakmai vonalán
2011. május 19. csütörtök 08:54
Dr.Vida Ildikó a Nemzeti Adó – és Vámhivatal elnöke Béndek József pénzügyőr altábornagyot a NAV vámszakmai elnökhelyettesét 2011.április 1-jei hatállyal rendelkezési állományba helyezte Pintér Sándor  belügyminiszter kérésére, és a Belügyminisztérium állományába vezényelte más fontos kormányzati feladatok ellátására. ARNOLD MIHÁLYT 2011.április 1-jei hatállyal a NAV vám –és pénzügyőri szakmai elnökhelyettesévé nevezte ki.

Szövetségünk elnökét és főtitkárát bemutatkozó látogatáson fogadta az új vámszakmai elnökhelyettes. A rendkívül barátságos és jó hangulatú  találkozó lehetőséget nyújtott arra ,hogy részletesen bemutatásra kerülhetett a VTSZ .

ARNOLD MIHÁLY ÚR  kifejtette,hogy a személyi váltás nem okoz,okozhat törést a korábbi kapcsolatokban,és messzemenő támogatásáról  biztosította a szövetség vezetőit. Kérte,hogy a Vámos Települések Szövetsége továbbra is legyen méltó partnere a Nemzeti Adó – és Vámhivatalnak, a civil oldalon tagjainkon keresztül segítsük erősíteni az állampolgári adómorált, továbbra is támogassuk a NAV Vám – és Pénzügyőri szakmai tevékenységét.

Hám László elnök és Arnold Mihály a NAV vámszakmai elnökhelyettese megállapodott abban,hogy a későbbiek folyamán részletesen megbeszélésre kerülnek az őszi közös rendezvények.

Budapest,2011.május 18.
Bók  Mihály
 
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Találatok 101 - 105 / 211

Ma 2018. február 17. szombat, Donát napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon olcsó gyerek karóra
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"