JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Somogyország Kincse
2011. szeptember 11. vasárnap 20:48
2011.augusztus 27.-én ünnepi közgyűlésre kaptak meghívót a somogyvámos önkormányzat képviselői, a NAV Dél- dunántúli Regionális Vám - és Pénzügyőri Főigazgatósága, a NAV Somogy megyei igazgatósága, a Vámos Települések Szövetsége elnöksége, a Somogy Megye Közgyülése, valamint a településről meghívott vendégek.

Az ünnepi közgyűlés első napirendi pontja: Somogy  Megye Közgyűlésének elnöke a 81/2010./IX.17/sz. közgyűlési határozat értelmében ÖRÖKSÉGÜNK SOMOGYORSZÁG KINCSE kitüntető címet adományoz a SOMOGYVÁMOSI PUSZTATORONYNAK
.

Somogyvámos,2011.augusztus 27.
Gelencsér Attila
Somogy Megye Közgyűlés elnöke

A második napirendi pont alatt  Dékányné Károly Marianna polgármester a képviselő testület felhatalmazása alapján Együttműködési megállapodást írt alá a NAV Dél-dunántúli Regionális Vám - és Pénzügyőri Főigazgatójával Hajgató Zoltán pénzügyőr ezredes, regionális főigazgatóval. Az együttmüködési megállapodás alapján lehetőség nyílik a sport, kultúra és az oktatás területén a szorosabb együttmükődésre.

Az ünnepi eseményen megjelent Hám László a VTSZ elnöke - egyben röviden méltatta a megállapodás fontosságát - Bók Mihály főtitkár, valamint a településről meghívott vendégek. Az ünnepi pillanatok után a résztvevők közösen látogatták meg a Pusztatornyot,és remek hangulatban emlékeztek meg az ősökről.

Hajgató Zoltán főigazgató úr azonban nem jött üres kézzel,és nem csak aláírta a megállapodást, hanem kisebb ajándékcsomagokkal kedveskedett az iskola tanulóinak. Jó volt látni és hallani, hogy talál egymásra a regionális Vám és Pénzügyőri Főigazgatósága valamint a település vezetése.

Ha a település kitölti a megállapodás keretei által biztosított lehetőségeket,akkor érdemes volt ezért az ügyért olyan sokat tenni. Erre pedig garanciát jelent Dékányné Károly Mariann polgármester és Hajgató Zoltán ezredes, regionális főigazgató.
Somogyország Kincse
Somogyország Kincse
Utolsó frissités ( 2011. szeptember 12. hétfő 08:52 )
Bővebben...
 
Jutalomkirándulás Somogyvámoson
2011. július 27. szerda 19:29
A Vámos Települések Szövetsége és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által májusban Budapesten  szervezett nemzetközi gyermekvetélkedőn  mi, szlovákiai nagybalogi gyerekek  2. helyezést értünk el. E szép eredményért jutalmunk a Somogyvámosi Polgármesteri Hivatal által felajánlott 1 hetes somogyvámosi nyaralás lett.

2011. július 18- án indult útra  kis csapatunk 2 szülő kíséretében. Útközben megtekintettük  Gödöllőn a  Királyi Kastély parkját és a Forma 1 autópályát - Hungaroringet- Mogyoródon.

Délután érkeztünk a 800 lelket számláló kis faluba, Somogyvámosra. Dékányné Károly Marianna, a község polgármesterasszonya szeretettel és ebéddel fogadott minket, majd rövid beszélgetés után bemutatta a hivatal  alkalmazottait. Visnyei Anita lett a program- és idegenvezetőnk. Szállásunk elfoglalása után megbeszéltük egész heti programunkat és a 350 km- es út után fáradtan lepihentünk a helyi alapiskolában kialakított kedves kis szállásunkon.

Nyaralásunk során megtekintettük Somogyvámos híres Pusztatornyát, fürödtünk a Balatonban , halásztunk Ili- nénivel, Kaposváron moziztunk és plázáztunk,Fonyódról áthajóztunk Badacsonyba, felgyalogoltunk a hegyre,  ahonnan gyönyörű kilátás tárult elénk. Jártunk a Krisna-völgyi búcsúban, ahol rengeteg érdekeséggel, számunkra fura dologgal találkoztunk, hiszen ez az indiai vallás mifelénk idegen. Nyaralásunk során összebarátkoztunk  helyi gyerekekkel és volt közös focizás is. Esős időben sem unatkoztunk, mert az iskola igazgatónénije ellátott bennünket társasjátékokkal.

Élményekkel telve és nagyon sok szép fényképpel tértünk haza . Szeretnénk megköszönni Marianna néninek, Anitának, Ili néninek, Feri bácsinak és Ildikó néninek valamint Zsolti bácsinak és Mindenkinek, hogy nyarunkat felejthetelenné tették!

Cégény Gábor, Pál Tamás, Vincze Viktória
 
Meghívó
2011. június 19. vasárnap 13:38
MeghívóKedves rokonok!

Szövetségünk fennállása óta immáron 3. alkalommal rendezzük meg a Virág János énekkari találkozót és versenyt!

A rendezvényünkkel egybekötve az első alkalommal szervezzük meg a Vers és mesemondó versenyt!


Az újabb örömteli együttlétre hívunk és várunk szeretettel mindannyiótokat
A várva várt találkozásunk időpontja 2011 szept- 30-okt-1-2 (p-sz-v)
A részletes műsorról és egyéb fontos tudnivalókról Szedmák Szilviától kapjátok meg.
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. , +36308153909

Dalos köreink, énekkaraink és kórusaink számára nincs kötelező mű.

Kérésünk: 8-10 percben énekeljenek környékük dalaiból és ezen felül szabadon választott művekből. Értékelés a korábbi években megszokottak alapján.

A vers mondóknak két kategóriában rendezünk versenyt:
I. kategória  3 évtől 18 évig: fiatalok
II. kategória 18-99 évig: felnőttek
Mindkét kategóriában Kötelezően előadandó: Kányádi Sándor verse és egy szabadon választott.

A mesemondásban is két kategóriát értékelünk.
I kategória 3 évtől 18 évig: fiatalok
II. kategória 18-99 évig: felnőttek

Kérésünk mindkét korosztályhoz, hogy lehetőleg a környék meséjét, vagy anekdótáját mutassátok be.
Településenként és kategóriánként 1-1 versenyző jelentkezését várjuk

Vámosgyörk, 2011 június 18. 

Hám László
Vtsz elnök
 
Utolsó frissités ( 2011. június 19. vasárnap 13:39 )
 
Vámos települések diákvetélkedője Budapesten
2011. május 30. hétfő 16:51
2011. május 28-án, szombaton a Vámos Települések Szövetsége és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szervezésben került megrendezésre a vámos települések diákjainak vetélkedője a Királyok útján lévő Adóügyi Iskola épületében és gyönyörű parkjában.

A rendezvényt dr. Balaska Andrea ezredes asszony, a NAV KH Szervezetszabályozási és Titkársági Főosztály főosztályvezetője nyitotta meg, ezt követően Hám László, a VTSZ elnöke köszöntötte az egybegyűlteket. Az eseményen 10 kis csapat mérhette össze erejét és tudását ügyességi és szellemi vetélkedőkön keresztül. A verseny vidám hangulatban zajlott, melyet az első versenyszám alatt közreműködő Pénzügyőr Zenekar rajzfilm-slágerekkel alapozott meg. A tavalyi győztestől, Sajóvámostól idén Vámosújfalu vehette át a vándordíjat, hiszen elsőként végeztek a vetélkedőn. A második helyezett Vámosbalog csapata lett, akinek Somogyvámos felajánlott egy különdíjat is: egy hetes üdülést a somogyi településen – ezzel is erősítve a vámos települések közötti kapcsolattartást. A harmadik helyen holtversenyben Sajóvámos és Vámospércs végzett. A vetélkedő végén Nagy József, a NAV KH Dokumentációs Főosztály főosztályvezetője, a Pénzügyőr Sportegyesület ügyvezető elnöke köszönte meg a települések képviselőinek részvételét és adta át a díjakat.
 
VTSZ gyerekvetélkedő
Utolsó frissités ( 2011. június 04. szombat 11:46 )
 
További tartalom...
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Találatok 111 - 115 / 223

Ma 2018. október 21. vasárnap, Orsolya napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon olcsó gyerek karóra
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"