JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Vámos települések diákvetélkedője Budapesten
2011. május 30. hétfő 16:51
2011. május 28-án, szombaton a Vámos Települések Szövetsége és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szervezésben került megrendezésre a vámos települések diákjainak vetélkedője a Királyok útján lévő Adóügyi Iskola épületében és gyönyörű parkjában.

A rendezvényt dr. Balaska Andrea ezredes asszony, a NAV KH Szervezetszabályozási és Titkársági Főosztály főosztályvezetője nyitotta meg, ezt követően Hám László, a VTSZ elnöke köszöntötte az egybegyűlteket. Az eseményen 10 kis csapat mérhette össze erejét és tudását ügyességi és szellemi vetélkedőkön keresztül. A verseny vidám hangulatban zajlott, melyet az első versenyszám alatt közreműködő Pénzügyőr Zenekar rajzfilm-slágerekkel alapozott meg. A tavalyi győztestől, Sajóvámostól idén Vámosújfalu vehette át a vándordíjat, hiszen elsőként végeztek a vetélkedőn. A második helyezett Vámosbalog csapata lett, akinek Somogyvámos felajánlott egy különdíjat is: egy hetes üdülést a somogyi településen – ezzel is erősítve a vámos települések közötti kapcsolattartást. A harmadik helyen holtversenyben Sajóvámos és Vámospércs végzett. A vetélkedő végén Nagy József, a NAV KH Dokumentációs Főosztály főosztályvezetője, a Pénzügyőr Sportegyesület ügyvezető elnöke köszönte meg a települések képviselőinek részvételét és adta át a díjakat.
 
VTSZ gyerekvetélkedő
Utolsó frissités ( 2011. június 04. szombat 11:46 )
 
Baráti látogatás Myntan
2011. május 30. hétfő 09:25
Mytna /Vámosfalva / polgármesterének meghívására baráti látogatást tett a településen Hám László elnök és Bók Mihály főtitkár.A megbeszélésre elkisérte őket Mytne Ludany /Vámosladány/ polgármester Olga Kollárdivá, és Csúr Tibor Velky Blh /Vámosbalog / Polgármester is,akik egyben a tolmácsolást is biztosították.

A családias hangulatú találkozón a felek áttekintették a település jelenlegi helyzetét, meghallgatták  Ing .PAVEL GREKSA polgármester tájékoztatóját arról,hogy az év végén megválasztott új képviselő testület hogyan képzeli el a jövőben a szövetségen belüli tevékenységet,és mit kell a szövetségnek teljesíteni ahhoz,hogy a település a szövetség tagjai között maradjon. A megbeszéléshez csatlakozott a település alpolgármestere is. Szövetségünk elnöke részletesen beszámolt az ez évi közös rendezvényeinkről,elmondta jövőbeli elképzeléseinket,melyek érintik a sport,kultúra és talán az üzleti  szféra területeit is. Tájékoztatás hangzott el arról,hogy az Apeh és a Vám és Pénzügyőrség összeolvadásával létrejött Nemzeti Adó – és Vámhivatal /NAV / továbbra is minden támogatást biztosít szövetségünk további munkájához. A családias hangulatú megbeszélés azzal zárult, hogy a település vezetői részletesen tájékoztatást adnak a képviselő testületnek a szövetség életéről, és támogatják a szövetségi tagság fenntartását.

A jó hangulatú  ebédelés során felvetődött,hogy MYTNA /Vámosfalva/ ez év végén nagy- szabású,amatőr táncosok részvételével Guiness rekord döntésre készül,dél – amerikai táncok kategóriájában.Nagyon örülnének ha a Vámos Települések is részt vennének,a NAV dolgozókkal együtt. De erre később még visszatérünk.

E találkozó ékes bizonyítéka annak,hogy a személyes találkozók milyen fontosak mindkét fél számára. Javasoljuk  mindenkinek ezt az utat.
Baráti látogatás Myntan
Utolsó frissités ( 2011. május 31. kedd 08:21 )
 
Személyi változás a NAV Vámszakmai vonalán
2011. május 19. csütörtök 08:54
Dr.Vida Ildikó a Nemzeti Adó – és Vámhivatal elnöke Béndek József pénzügyőr altábornagyot a NAV vámszakmai elnökhelyettesét 2011.április 1-jei hatállyal rendelkezési állományba helyezte Pintér Sándor  belügyminiszter kérésére, és a Belügyminisztérium állományába vezényelte más fontos kormányzati feladatok ellátására. ARNOLD MIHÁLYT 2011.április 1-jei hatállyal a NAV vám –és pénzügyőri szakmai elnökhelyettesévé nevezte ki.

Szövetségünk elnökét és főtitkárát bemutatkozó látogatáson fogadta az új vámszakmai elnökhelyettes. A rendkívül barátságos és jó hangulatú  találkozó lehetőséget nyújtott arra ,hogy részletesen bemutatásra kerülhetett a VTSZ .

ARNOLD MIHÁLY ÚR  kifejtette,hogy a személyi váltás nem okoz,okozhat törést a korábbi kapcsolatokban,és messzemenő támogatásáról  biztosította a szövetség vezetőit. Kérte,hogy a Vámos Települések Szövetsége továbbra is legyen méltó partnere a Nemzeti Adó – és Vámhivatalnak, a civil oldalon tagjainkon keresztül segítsük erősíteni az állampolgári adómorált, továbbra is támogassuk a NAV Vám – és Pénzügyőri szakmai tevékenységét.

Hám László elnök és Arnold Mihály a NAV vámszakmai elnökhelyettese megállapodott abban,hogy a későbbiek folyamán részletesen megbeszélésre kerülnek az őszi közös rendezvények.

Budapest,2011.május 18.
Bók  Mihály
 
 
Változások a VTSZ elnökségében
2011. március 23. szerda 08:34
Kétnapos ünnepségsorozat keretében került sor a Vámos Települések Szövetségének ez évi tiszt újító közgyűlésére a Vám – Világszervezet Béla király úti oktatási központjában, azonban ezt megelőzően a Nemzeti Adó és Vámhivatal Vám és Pénzügyőri Szakmai elnökhelyettese Béndek József altábornagy és munkatársai fogadták a VTSZ elnökét, főtitkárát, és a megjelent magyar, szlovák és román polgármestereket a testület Munkacsy u-i Vám múzeumában. A találkozás alkalmából Hám László a VTSZ elnöke emlékszalagot kötött a testület csapat zászlójára. A kölcsönös üdvözlő beszédek után Béndek József altábornagy Vám és Pénzügyőrségért Érem arany fokozatának átadásával ismerte el a szövetség és a testület érdekében kifejtett tevékenyéségét  Sajóvámos Komjáthy Lajosné, Vámosatya Szász József, Vámosgálfalva Keszeg István / Comunei Ganesti/Románia/, és Vámos Roman Svanter /Myto pod Dumbierom/Szlovákia /polgármestereinek.

A megalakulásának ötödik évfordulójára készülő szövetség elnöksége már korábban döntött arról,hogy azon személyek részére akik nagyon sokat tettek a szövetség megalakulásáért, több éves áldozatkész támogatásukért, valami díjat alapit . Hát ez a díj végül is a VTSZ ARANY KITÜZŐJE,ami első alkalommal került átadásra Dr. Balaska Andrea pénzügyőr ezredes, főtanácsos, és Szabó Károly pénzügyőr dandártábornok, főtanácsos részére. Természetesen rajtuk kívül még megemlékeztünk Gombár Gábor, Tarnai Tamás, Láng- Miticzky  András, vagy Sípos Jenő ezredes, szóvivő, és a régiós vezetők támogatásáról is. A polgármestereink nevébenezúton is köszönjük a testületi elismeréseket! Az említett ünnepi pillanatok után került sora NAV és a VTSZ közötti együtt működési megállapodás aláírására, amely lényegében a korábban kötött megállapodás megújítása. Béndek József altábornagy és Hám László kiemelte, hogy a megállapodás aláírása a biztosíték arra, hogy ezen a területen is folytatódhat a hagyományok ápolása. Ezt követően Dr. Gál Veronika a NAV Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézetének főigazgatója és Hám László VTSZ elnök aláírta azt az együttműködési  megállapodást, amely a sport, és a kultúra területén biztositja a további együttműködést. Az együttműködési megállapodások aláírásai megteremtették annak feltételét, hogy a közeli jövőben a regionális parancsnokságok megújíthatják a korábbi megállapodásokat atelepülések önkormányzataival. Az ünnepi hangulat csak fokozódott amikor Nagy József úr mint PSE elnök három boksz zsákot adományozott az egyesület nevében a VTSZ tagtelepüléseinek. A rendkívül értékes adományok Sajóvámos, Vámosgálfalva és Vámosgyörk településeken segítik majd a gyerekek sportolását. Az egész délutáni vidám hangulatot csak tetézte az a munkavacsora melyen megjelent Szabó Zsolt tábornok úr,szakmai helyettes.

Március 19.-én került sor a szövetség 2011.évi tiszt újító közgyűlésére,az új polgármesterek bemutatkozására, az éves munkaterv elfogadására.
A közgyülés  egyhangú döntése értelmében megválasztásra került elnöknek Hám László, alelnök Vámospércs polgármester Ménes Andrea, titkár dr. Balázs László Vámosgyörk jegyzője, elnökségi tagok lettek Keszeg István Vámosgálfalva polgármestere, Csúr Tibor Vámosbalog polgármestere és Sövényházi Balázs Nemesvámos polgármestere. Főtitkár Bók Mihály. Szabó Ferenc az FB elnöke is részletes tájékoztatást adott a szövetség tevékenységéről. Nem született döntés az iskolák közötti vetélkedő idejéről, az ez évi családi találkozóról,és a nyári sport eseményről. Ez ügyekben azonban egy-két héten belül megszülethetnek a megállapodások. Szeptember végén kerül sor a Virág János kórus-találkozóra, ami most először kibővül  vers és mese mondással. A közgyűlésen a NAV-t  Szabó Zsolt, Dr.Balaska Andrea, Kosztyú  János és Tarnai Tamás képviselte.

A közgyűlés végül döntött arról hogy az alapító polgármesterek, valamint Dr. Nagy János altábornagy „örökös tiszteletbeli tag „ illetve „örökös tiszteletbeli elnök” elismerésben részesüljenek. Az erről szóló oklevelek a Virág János találkozón kerülnek majd átadásra.

Ezúton köszönjük a NAV vezetőségének,hogy ez évi közgyűlésünk ismételten ilyen rangos,előkelő helyen  kerülhetett megrendezésre,és köszönjük, hogy a 2007.-ben megkezdett hagyományainkat továbbra is támogatját, azt segítik.

Budapest,2011.március 22.
Bók Mihály
főtitkár

 
Utolsó frissités ( 2011. március 23. szerda 19:09 )
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Találatok 126 - 130 / 235

Ma 2019. május 27. hétfő, Hella napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon olcsó gyerek karóra
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"