JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Falunap Nagybalogon
2010. szeptember 08. szerda 20:18
Augusztus utolsó hétvégéjén a Szlovákiai Velky Blh (Vámos balog ) történetében nagy esemény volt. A kétévente megrendezendő falunapot tartották, melyet a falu apraja-naggya  nagyon várt. Az esemény reggel 8 órakor ébresztővel kezdődött, majd 9,30-kor ökomenikus istentiszteleten kérték a nap rendezvényeire az áldást.Fél tizeneggykor kezdődtek a futball mérközések, melyben a helyi és környékbeli kispályás csapatok vettek részt.A meghívott vendégek és a rendezvényen részt vevők ebédje után volt a hivatalos megnyitó, melynek egyik fontos eseménye volt Rudolf Schuszter volt köztársasági elnök úr a falu díszpolgárrá avatása.
Utolsó frissités ( 2010. szeptember 08. szerda 20:27 )
Bővebben...
 
Falunap Vámosmikolán
2010. szeptember 12. vasárnap 14:21
Rendkivül vidám és jó hangulatú falunap került megrendezésre Vámosmikolán augusztus 20 és 22 között. Bárdi Alex polgármester vezetésével nemcsak az önkormányzati képviselők, a meghivott vendégek hanem a falu apraja – nagyja kivette részét a sikeres rendezésben, és a részvételben egyaránt. A Vámos Települések Szövetségét Bók Mihály főtitkár képviselte, megjelent továbbá Ménes Andrea polgármester Vámospércs, Felházi József polgármester Vámosújfalu,Böröcz János polgármester Somogyvámos és Sári Lajos polgármester Nemesvámos képviseletében,sőt mint a szövetség alelnöke röviden köszöntötte a megjelenteket.
Falunap Vámosmikolán
Utolsó frissités ( 2010. szeptember 12. vasárnap 14:26 )
Bővebben...
 
Testvért választott Vámosatya
2010. szeptember 06. hétfő 19:36
Öt évvel ezelőtt „Csipkerózsika álmából” felébresztette Szász József polgármester és a helyi közösség a Vámosatya határában álló Büdy Várat romjaiból és a község a falusi turizmus kifejlesztésének útjára lépett.
A dr. Berényi László irányításával működő lelkes csapat tájházat épített, rendezett be és tudatos fejlesztésbe kezdett.
Utolsó frissités ( 2010. szeptember 10. péntek 00:25 )
Bővebben...
 
Kinevezték a Vám - és Pénzügyőrség új vezetőit
2010. augusztus 18. szerda 18:44
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter 2010.július l5-i hatállyal felmentette Dr. Nagy János altábornagyot, a Vám – és Pénzügyőrség országos parancsnokát és Dr. Mózs Elek vezérőrnagyot,a Vám – és Pénzügyőrség szakmai helyettesét.
A nemzetgazdasági miniszter Béndek József altábornagyot a Vám – és Pénzügyőrség országos parancsnokának nevezte ki,Szabó Zsolt ezredest pedig az országos parancsnokhelyettesi teendők ellátásával bízta meg.

Szövetségünk elnökét és főtitkárát bemutatkozó látogatáson fogadta  Béndek József  országos parancsnok. A találkozón Hám László a VTSZ elnöke egy díszes kivitelű Alapszabály átadásával köszöntötte szövetségünk új tiszteletbeli társelnökét.

A találkozás közvetlen hangulatát a mellékelt fényképek is igazolják.
zy9k5295.jpg

 
Bővebben...
 
További tartalom...
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Találatok 126 - 130 / 223

Ma 2018. október 23. kedd, Gyöngyi napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon olcsó gyerek karóra
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"