JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Vámosok két keréken
2010. október 01. péntek 17:51
A Vámos Települések Szövetsége szervezésében, a PSE túraszakosztály részvételével került megrendezésre a "vámosok két keréken" elnevezésű kerékpártúra. A résztvevőket szeptember 18-án reggel ünnepélyes keretek között fogadta, majd indította el Böröcz János Somogyvámos polgármestere és Hám László a VTSZ elnöke. A PSE csapatot Szabó Károly tábornok és Gombár Gábor őrnagy urak vezették.
 
Utolsó frissités ( 2010. október 01. péntek 17:56 )
Bővebben...
 
Falunap Nagybalogon
2010. szeptember 08. szerda 20:18
Augusztus utolsó hétvégéjén a Szlovákiai Velky Blh (Vámos balog ) történetében nagy esemény volt. A kétévente megrendezendő falunapot tartották, melyet a falu apraja-naggya  nagyon várt. Az esemény reggel 8 órakor ébresztővel kezdődött, majd 9,30-kor ökomenikus istentiszteleten kérték a nap rendezvényeire az áldást.Fél tizeneggykor kezdődtek a futball mérközések, melyben a helyi és környékbeli kispályás csapatok vettek részt.A meghívott vendégek és a rendezvényen részt vevők ebédje után volt a hivatalos megnyitó, melynek egyik fontos eseménye volt Rudolf Schuszter volt köztársasági elnök úr a falu díszpolgárrá avatása.
Utolsó frissités ( 2010. szeptember 08. szerda 20:27 )
Bővebben...
 
Falunap Vámosmikolán
2010. szeptember 12. vasárnap 14:21
Rendkivül vidám és jó hangulatú falunap került megrendezésre Vámosmikolán augusztus 20 és 22 között. Bárdi Alex polgármester vezetésével nemcsak az önkormányzati képviselők, a meghivott vendégek hanem a falu apraja – nagyja kivette részét a sikeres rendezésben, és a részvételben egyaránt. A Vámos Települések Szövetségét Bók Mihály főtitkár képviselte, megjelent továbbá Ménes Andrea polgármester Vámospércs, Felházi József polgármester Vámosújfalu,Böröcz János polgármester Somogyvámos és Sári Lajos polgármester Nemesvámos képviseletében,sőt mint a szövetség alelnöke röviden köszöntötte a megjelenteket.
Falunap Vámosmikolán
Utolsó frissités ( 2010. szeptember 12. vasárnap 14:26 )
Bővebben...
 
Testvért választott Vámosatya
2010. szeptember 06. hétfő 19:36
Öt évvel ezelőtt „Csipkerózsika álmából” felébresztette Szász József polgármester és a helyi közösség a Vámosatya határában álló Büdy Várat romjaiból és a község a falusi turizmus kifejlesztésének útjára lépett.
A dr. Berényi László irányításával működő lelkes csapat tájházat épített, rendezett be és tudatos fejlesztésbe kezdett.
Utolsó frissités ( 2010. szeptember 10. péntek 00:25 )
Bővebben...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Találatok 131 - 135 / 229

Ma 2019. január 16. szerda, Gusztáv napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon olcsó gyerek karóra
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"