JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Helyzetkép a választások után
2011. január 23. vasárnap 11:26
Az önkormányzati választások végeredményének ismeretében az alábbi „vámos” településeken történt polgármester váltásokról adunk tájékoztatót:
  • NEMESVÁMOS új polgármestere, Sövényházi  Balázs
  • SOMOGYVÁMOS  új polgármestere, Dékányné Károlyi Mariann
  • VÁMOSGYÖRK     új polgármestere, Gedei Zoltán
A frissen megválasztott polgármestereknek ezúton is gratulálunk,további munkájukhoz sok sikert, kitartást és jó egészséget kívánunk.

Vámosatya,Vámosoroszi,Vámoscsalád,Vámospércs,Vámosújfalú,Vámosszabadi és Sajóvámos településeken a korábbi polgármesterek kerültek újraválasztásra.

Szövetségünk nagyra értékeli Sári Lajos,Böröcz János és Toma István volt polgármesterek  szövetségen belül végzett tevékenységüket,melyet ezúton is köszönünk.
 
HÁM LÁSZLÓ                               BÓK  MIHÁLY
elnök                                                    főtitkát
Utolsó frissités ( 2011. január 23. vasárnap 11:27 )
 
Vámosok két keréken
2010. október 01. péntek 17:51
A Vámos Települések Szövetsége szervezésében, a PSE túraszakosztály részvételével került megrendezésre a "vámosok két keréken" elnevezésű kerékpártúra. A résztvevőket szeptember 18-án reggel ünnepélyes keretek között fogadta, majd indította el Böröcz János Somogyvámos polgármestere és Hám László a VTSZ elnöke. A PSE csapatot Szabó Károly tábornok és Gombár Gábor őrnagy urak vezették.
 
Utolsó frissités ( 2010. október 01. péntek 17:56 )
Bővebben...
 
Falunap Nagybalogon
2010. szeptember 08. szerda 20:18
Augusztus utolsó hétvégéjén a Szlovákiai Velky Blh (Vámos balog ) történetében nagy esemény volt. A kétévente megrendezendő falunapot tartották, melyet a falu apraja-naggya  nagyon várt. Az esemény reggel 8 órakor ébresztővel kezdődött, majd 9,30-kor ökomenikus istentiszteleten kérték a nap rendezvényeire az áldást.Fél tizeneggykor kezdődtek a futball mérközések, melyben a helyi és környékbeli kispályás csapatok vettek részt.A meghívott vendégek és a rendezvényen részt vevők ebédje után volt a hivatalos megnyitó, melynek egyik fontos eseménye volt Rudolf Schuszter volt köztársasági elnök úr a falu díszpolgárrá avatása.
Utolsó frissités ( 2010. szeptember 08. szerda 20:27 )
Bővebben...
 
Falunap Vámosmikolán
2010. szeptember 12. vasárnap 14:21
Rendkivül vidám és jó hangulatú falunap került megrendezésre Vámosmikolán augusztus 20 és 22 között. Bárdi Alex polgármester vezetésével nemcsak az önkormányzati képviselők, a meghivott vendégek hanem a falu apraja – nagyja kivette részét a sikeres rendezésben, és a részvételben egyaránt. A Vámos Települések Szövetségét Bók Mihály főtitkár képviselte, megjelent továbbá Ménes Andrea polgármester Vámospércs, Felházi József polgármester Vámosújfalu,Böröcz János polgármester Somogyvámos és Sári Lajos polgármester Nemesvámos képviseletében,sőt mint a szövetség alelnöke röviden köszöntötte a megjelenteket.
Falunap Vámosmikolán
Utolsó frissités ( 2010. szeptember 12. vasárnap 14:26 )
Bővebben...
 
További tartalom...
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Találatok 136 - 140 / 235

Ma 2019. május 27. hétfő, Hella napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon olcsó gyerek karóra
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"