JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Kinevezték a Vám - és Pénzügyőrség új vezetőit
2010. augusztus 18. szerda 18:44
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter 2010.július l5-i hatállyal felmentette Dr. Nagy János altábornagyot, a Vám – és Pénzügyőrség országos parancsnokát és Dr. Mózs Elek vezérőrnagyot,a Vám – és Pénzügyőrség szakmai helyettesét.
A nemzetgazdasági miniszter Béndek József altábornagyot a Vám – és Pénzügyőrség országos parancsnokának nevezte ki,Szabó Zsolt ezredest pedig az országos parancsnokhelyettesi teendők ellátásával bízta meg.

Szövetségünk elnökét és főtitkárát bemutatkozó látogatáson fogadta  Béndek József  országos parancsnok. A találkozón Hám László a VTSZ elnöke egy díszes kivitelű Alapszabály átadásával köszöntötte szövetségünk új tiszteletbeli társelnökét.

A találkozás közvetlen hangulatát a mellékelt fényképek is igazolják.
zy9k5295.jpg

 
Bővebben...
 
Vámosok határok nélkül
2010. június 18. péntek 14:02
Nem tudom, lehet-e közelebb kerülni a természethez másképp, más formában, mint a bringa nyergéből: így, testközelből érezni a virágok illatát, hallani a madarak csiripelését, bőrünkön érezni a lágy szellő hűs leheletét, élvezni a napsütést, látni a fecskék repülését!

Elérkezett a várva várt péntek reggel, amikor is tizenkilenc megszállott BRINGÁS nekiindult a romániai Vámosgálfalvának. Vámosgálfalva arról nevezetes, hogy idén ott rendezték a Vámos Települések Szövetségének negyedik találkozóját, vagyis határtalanná vált ez a nemes kezdeményezés.
Utolsó frissités ( 2010. június 23. szerda 23:40 )
Bővebben...
 
A Vámos Települések Szövetsége gyűjtést indít atelepülésein árvízkárt szenvedett lakósai részére.
2010. június 13. vasárnap 19:55
Kedves látogatóink.
Az elmúlt napok óriás iesőzései és áradásai sajnos nem kis kárt okoztak hazánk és Szlovákia településein. A mi szövetségünk a vámos települések szövetsége karöltve a vám és pénzügyőrséggel kell, hogy segítséget nyújtsanak a testvértelepülések kárvallotjai számára.
Ilyenkor minden odafigyelés életet menthet. Így történt ez a sajóvámosi áradás idején is, mikor az internetes felhívásra  Vrancsik Éva Vámospércsi lakos magánkezdeményezésre  160 csomag ivóvizet juttatott el ,de a gálfalvi kirándulásról hazaérkező Ménes Andrea polgármester kezdeményezésére 260 csomag ivóvíz jerült a településre. Az összetartozás gyönyörű példáit Réti Csaba Vámosszabadi polgármestere is gyarapította, mikor a nagy távolság ellenére települése számlájára ivóvíz  és más szükséges anyagok vásárlására adott felhatalmazást Komjáti Lajosné Iluskának Sajóvámos polgármesterasszonyának.
Kedves látogatók!
E nemes cselekedetek bizonyították, hogy szövetségünket valóban jellemzi az egymásra figyelés és összetartozás.
A fájó sebek enyhítésére egy gyűjtést kezdeményezünk. Bankszámlaszámot nyitottunk számlavezető bankunknál a Vámosgyörk és Vidéke Takarékszövetkezetben. Célunk, hogy két hónap múlva lezárva a gyűjtést szétosszuk a vám-os települések kárt szenvedett lakói között a károk mértékének megfelelő arányban.
Az országban megindult segélygyűjtések sorába mi is csatlakozunk azzal a szándékkal, hogy ha valaki segíteni szeretne, akkor a családtagjain segítsen először. Minden forintot nagy tisztelettel és köszönettel fogadunk.
Bankszámlaszám:
Vámosgyörk és Vidéke Takarékszövetkezet
Gyűjtés a Vám-os települések árvízkárosultjainak javára
62700018-10927803

Vámosgyörk
2010 június 13.

Hám László
vtsz elnök
 
Közgyűlési beszámoló
2010. június 13. vasárnap 19:53
Kedves polgármester hölgyek és urak,tisztelt vendégeink.
 
Immáron a 4.találkozónk alkalmával tartjuk éves közgyűlésünket először Magyarorstágon kívül, itt a romániai Vámosgálfalván.
A rendezvényeink között az első és legfontosabb az éves találkozók sora. A mai is azt bizonyítja, hogy a sok településeinken meglévő
árvízi helyzet ellenére fontosnak tartották, hogy eljöjjenek a nagy találkozónkra. Több polgármesterrel beszélve latolgatták  utazásukat.Szövetségünk elkötelezett híveiként aki egy halvány reményét látta a helyzet javulásának mindenki bevállalta az utat.  Köszönet és tisztelet nekik,de akik nem tudtak eljönni a számukra is fontos eseményre izgúljunk, hogy a nehéz órákat és napokat sikeresen vívják meg.
Bővebben...
 
További tartalom...
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Találatok 141 - 145 / 235

Ma 2019. május 27. hétfő, Hella napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon olcsó gyerek karóra
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"