JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Vámosok a környezetért, avagy a Vámos Települések III.országos találkozója
2009. július 15. szerda 19:06
 

A megszállott emberek, ha egymásra találnak, még nagy dolgok is történhetnek, mint például a " vámosok a környezetért " elnevezésű sportesemény megszervezése, lebonyolítása, és az azon való részvétel.


Így történt ez Szabó Károly, Gombár Gábor és Bók Mihály esetében is. Három különböző karakter, évtizedes különbség, egy a közös bennük: a kitartással párosuló elkötelezettség.

2oo9.junius 29.-én reggel 6.h-kor elindul t a hagyományteremtő, sportesemény a "vámosok a környezetért " sportesemény.
 
A Vám és Pénzügyőrséget képviselik: Szabó Károly, Gombár Gábor, Németh József, Huszár Szilvia, Béres Gergely, Fodor Gábor, Hegyesi László, Horváth Norbert, Sziva Zoltán, Vágó Tamás, Varga Csaba,Tokovicz Ervin, Zám Attila, Szeleczky Timea, Arató Csaba, Palatka Zoltán, Szilberki János, Czunyi Vilmos, Rózsahegyi Zsolt, Gillich István, Nagy Attila, Dávid Csaba, Miskolczi Nándor, Rajnai Gábor, Rácz Tibor, Dr.Simor Ágnes szakorvos, Maller Katalin, Szőcs Csaba masszőr és Bók Mihály.
A csapat tarsolyába az útravalót Szabó Zsolt ezredes és családja készitette.

A csapat eredményeiről a sajtót rendszeresen tájékoztatta Varga Zoltán és Kupecz József.


Utolsó frissités ( 2009. július 15. szerda 19:57 )
Bővebben...
 
Emlékezetes találkozó Vámospércsen
2009. július 08. szerda 13:20

A következő randevút a romániai Vámosgálfalva rendezi!

Július első  hétvégéje két okból is jelentős volt a vámospércsiek számára, hiszen várossá nyilvánításunk 8. évfordulóját ünnepeltük, illetve eddigi legnagyobb rendezvényünket tartottuk.
 
 
A Vámos Települések Szövetségének III. Nemzetközi Találkozójára határon innen és túlról is érkeztek vendégek. A rangos eseményen részt vett a VPOP vezetősége, a VTSZ elnöksége, a környező és a „vámos” települések polgármesterei.  
Utolsó frissités ( 2009. július 09. csütörtök 07:48 )
Bővebben...
 
Tábornok Úr, képviselő hölgyek és urak, Kedves meghívott vendégeink!
2009. július 06. hétfő 21:11

Tisztelt Közgyűlés!

Egy évvel ezelőtt a Nemesvámoson tartott 2. országos találkozón az addig eltelt egy év munkájáról adhattam számot. Akkor úgy értékeltük a vtsz. eltelt egy évét, hogy elképzeléseink, tervezett programjaink jó eredménnyel megvalósultak. Most 2009 júliusában ismét sikeres munkavégzésről adhatok számot.

Időrendi sorrendben haladva az első megemlítendő rendezvényünk az I. Virág János énekkari találkozó és verseny volt, amit a néhai vámosgyörki zenepedagógusról neveztünk el és évente rendezzük meg Vámosgyörkön.. A szövetség meghívására 11 kórus jelentkezett a találkozóra, melyek között két szlovák (Vámos Balog és Vámoslucska) és két Romániából érkező (Vámosgálfalva és Vámoslázi) kórus volt.
A szakmailag két kategória (hagyományőrző népdalkörök és több szólamban éneklő kórusok) versenyét három tagú szakmai zsűri bírálta. Az arany,ezüst és bronz érmek mellett a Vám és Pénzügyőrség különdíját is kiosztottuk. Fergeteges előadásukkal óriási sikert arattak a vámoslucskai férfi kórus tagjai, akik még az esti táncolásban és a nótázásban is élen jártak feledtetve azt a tévhitet, hogy magyarok és szlovákok közt komoly ellentétek vannak. Ez bárki számára látható, ha a honlapunkon a videók között megtekinti az eseményről készült felvételeket. A következő nagy esemény , mely szövetségünk életében egy fordulópont jelentett, 2008 december 9.-e. Ezt megelőzően októberben látogatást tettünk a részletek megbeszélése érdekében a szlovákiai Vámosladányban, ahol a csatlakozni kívánó 5 település polgármestereivel egyeztettük a csatlakozás részleteit. A tárgyaló delegáció tagjai voltak Hám László elnök, Bók Mihály főtitkár,Sári lajos alelnök és Dr. Dobos Róbert titkár úr. Myto pd dombierom, Mytna, Mytneludany, Velky blh és Lucky települések polgármesterei határozott igent mondtak a csatlakozásra.
 
Utolsó frissités ( 2009. július 06. hétfő 21:12 )
Bővebben...
 
A "vámosok a környezetért" váltófutás
2009. július 03. péntek 10:14

Elindult a "vámosok a környezetért" elnevezésű 480 km-es váltófutás ,melynek első állomása a szlovákiai Velky Blh volt.

A falu apraja és nagyja nagy szeretettel és figyelemmel kisérte a településre sereglett sportolókat. Megjelentek az írott és elektromos média képviselői, akik nagy buzgalommal kérdeztek a szövetségről, annak céljairól és a várható jövőről.

Utolsó frissités ( 2009. július 06. hétfő 19:51 )
Bővebben...
 
További tartalom...
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Találatok 146 - 150 / 214

Ma 2018. június 21. csütörtök, Alajos és Leila napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon olcsó gyerek karóra
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"