JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Versenyfelhívás
2009. október 28. szerda 11:20
Legyen Ön is vámosi KompoSZTÁR!
A Községi Híradó versenyt hirdet a komposztálási program résztvevôi között. Várjuk a komposztáláshoz kötôdô fényképeket, írásokat. A lapunkhoz eljuttatott legjobb fotók és írások beküldôi között hasznos tárgyjutalmakat sorsolunk ki a program tavaszi értékelésekor. A legjobb képeket, cikkeket a nyilvánosság elé tárjuk. A komposztláda tartalma, Hunyadvári Laura rajza.

Kérjük, juttassa el ezt a kitöltött naplót 2010 május 10-ig a polgármesteri hivatalba! A községházán, valamint a községi hulladékudvarban készséggel szolgálunk további tanácsokkal, segítséggel.

Nemesvámos Község Önkormányzata
8248 Nemesvámos, Fészek u. 7. Tel: 88/505-580
Fax: 88/505-591, e-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. , www.nemesvamos.hu
Komposztálási információk: www.humusz.hu, www.kothalo.hu, www.kukakbuvar.hu

Nemesvámos önkormányzata a környezettudatos hulladékgazdálkodás érdekében,és a komposztálás elterjesztésére pályázati programot valósít meg 2009 ôszétôl. Ennek célja a kommunális hulladék csökkentése, a környezet, a levegô, a hulladéklerakók terhelésének mérséklése. Megvalósítására 300 darab komposztáló láda ingyenes lakossági használatára, nyílik mód.
Eredményes komposztálást, jó termést kívánunk!
Sári Lajos polgármester
 
Ismét találkoztunk
2009. október 23. péntek 15:51

Nagy várakozás előzte meg a II. Virág János Énekkari találkozót és versenyt.
 

A már több hónapja készülődő  kórusok szám szerint 13-an  a rendezvény szakmai vezetője  Szabóné Márkus Zsuzsanna által megadott instrukciók alapján már a III. országos találkozó óta készülnek a nagy napra. Mint kiderült eredményesen. A péntek esti messziről érkező kórusok a nemesvámosi és a VPOP-t képviselő alsópáhoki közös vacsora utáni fergeteges jó hangulatú a vendéglátó kórusokkal történő együtténeklés adta meg a másnap reggeli találkozás alap hangulatát. A szombat reggeli érkezés , regisztráció és reggelizés utáni beéneklés majd kis késéssel megszólaltak a mindenszentek templom harangjai, melyek a találkozó kezdetét jelezték. A kórusok vezetői egymás kezét fogva vonultak a palóc népviseletben öltözött kislány után, aki méltóságteljesen , maga előtt tartva hozta  az összetartozást jelképező gyertyát. Utána  szintén a palóc népviseletben lévő fiú a szövetség zászlaját, melyet a színpad  elején helyezett el. A gyertya lángja végig világított a rendezvény alatt. Az” Isten áldja meg a magyart” kezdetű népdalt énekelte az egész terem, melyet Kapi Horváth Ferenc a pénzügyőr zenekar vezetőkarnagya a zsűri elnöke vezényelt. A köszöntőket Hám László a vtsz elnöke és Dr. Virág Gábor ,Virág János fia mondta.

Virág János programfüzet 2009>>


Bővebben...
 
Aranyat hoztunk!
2009. október 13. kedd 16:44
Hónapok óta folyamatosan leveleztem a Világhálón a találkozó vezetőjével, Szabóné Márkus Zsuzsannával,hogy időben minden információval rendelkezzünk mindketten.

Mivel az első Vámostalálkozó óta barátságban is vagyunk, ezért személyesebb, egyre szorosabb a kapcsolat a vámosgyörki Zöngék Énekegyüttessel, Szedmák Szilvivel,Tóthné Kovács Marikával. Az ő önkéntes, baráti kedvességük csodálatra méltó. Előzetesen városnéző programot ajánlott Zsuzsi, saját készítésű sütivel várt
Szilvi. A szállásnál felmerülő akadályt Marika rövid idő alatt elhárította. A verseny előtti nap érkeztünk az idén is, hogy pihenten, jól felkészülve lépjünk színpadra.
sp_a0698_resize.jpg
Bővebben...
 
Kórustalálkozó Vámosgyörkön
2009. szeptember 15. kedd 11:31
Kedves vámos településeken működő kórusok! Kedves kórusvezetők!
Idén immár másodszor kerül megrendezésre október 10-én de. fél 10-kor a II. Virág János vámos települések kórusainak találkozója és versenye Vámosgyörkön.

A tavalyihoz hasonlóan közös énekléssel kezdődik a nap, ahol a résztvevő kórusok együtt éneklik el az „Isten áldja meg a magyart” című népdalt. A kórusok 2 kategóriában versenyezhetnek. Mindkét kategóriában arany-, ezüst-, illetve bronzminősítést ad ki a háromtagú zsűri. Az egyik kategóriába a többszólamban éneklő kórusok tartoznak majd, a másik kategóriába pedig a hagyományőrző csoportok, népdalkörök, akik egyszólamban énekelnek.
Utolsó frissités ( 2009. szeptember 15. kedd 11:33 )
Bővebben...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Következő > Utolsó >>

Találatok 146 - 150 / 219

Ma 2018. augusztus 16. csütörtök, Ábrahám napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon olcsó gyerek karóra
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"