JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Munkaebéddel egybekötött közgyűlés
2008. április 25. péntek 16:51
Munkaebéddel egybekötött közgyűlésA Vámos Települések Szövetségének vezetőit és tagjait munkaebéddel egybekötött beszélgetésre invitálta Dr. Nagy János tábornok úr a VPOP Országos parancsnoka. Az eseményen jelen volt Dr. Balaska Andrea alezredes, a VPOP Országos Parancsnok Hivatalának vezetője és Sípos Jenő sajtószóvivő, Bók Mihály főtitkár és Hám László elnök  is. A Pénzügyőr klubban felszolgált finom ebéd fogyasztása közben a városvezetők feltették a legutóbbi találkozás óta felvetődött kérdéseiket, köszönetet mondtak a számítógépekért, amelyeket az év elején, lakosságszám arányában kaptak meg a települések a VPOP-tól. Szó volt a határon túli vámos településekkel való kapcsolatfelvétel módjáról és lehetőségeiről, valamint a tábornok úr ismertette azokat a lehetőségeket, amelyekkel a szervezet segíteni tudja a „vámos” család tagjait.  Szó esett a Regionális Parancsnokságokkal való kapcsolatfelvételről is a kötetlen beszélgetés során.

Utolsó frissités ( 2008. április 25. péntek 17:10 )
Bővebben...
 
Vámos képviselők találkoztak
2008. április 03. csütörtök 21:17
Vámospércs vezetői a Vámos Települések Szövetségének 2007 évi alakulásakor ismerkedtek össze a többi – „vámos” település előljáróival. A kapcsolat azóta számos területen élő a „tizenegyek” között.  Földrajzilag legközelebb Vámosújfalu  található, ezért is megoldható, hogy egymás rendezvényein részt vegyenek a települések képviselői. Több alkalommal megtisztelte Felházi József polgármester és a falu képviselő – testületének több tagja is rendezvényeinket, ugyanúgy Ménes Andrea polgármester is vitt delegációt az ottani programokra. 
Vámos képviselők találkoztak
Gyönyörködtek a csodálatos kilátásban

Utolsó frissités ( 2009. január 27. kedd 10:28 )
Bővebben...
 
Az A&M vámügynökség ajándéka...
2008. március 20. csütörtök 06:20
A Ventum kft. ajándéka...Nagyhét kedden délelőtt csöngött a telefonom és a   főtitkár,  Bók Mihály úr keresett, hogy nagyon fontos és jó hírt szeretne velem közölni.
Kedves Ismerősünk Hafuzi Avnia úr az A&M vámügynökség tulajdonosa,aki már  komoly anyagi támogatást is nyújtott a Vámos Települések I. Országos Találkozójának megrendezéséhez, Kellemes Húsvéti Ünnepeket szeretne kivánni településeinknek és az ott élő kedves emebereknek. Ezt a jó hírt gyorsan tett követte és elmenetem telephelyére megtekinteni és megbeszélni,  hogyan szeretné elképzelését valóra váltani. Megbeszélésünk alapján minden településünk lélekszámarányosan kapjon ezekből a nagyon szép és egyedi angyalképekből.
Szerdán délelőtt a Ventum kft. munkatársai, Annamari és Andrea- a Ventum kft. szintén támogatója volt az I. országos találkozónknak-megcímezték a polgármesterk részére, becsomagolták és postára adták ezeket a különleges ajándékokat, saját költségükre.
A képekből juttatunk  még Dr. Nagy Jánosnak a VPOP parancsnokána de a határainkon túli települések is kaptak Szlovákiában és Romániában.
Nagy Tisztelettel és szeretettel köszönjük meg adományozónk nagylelkű  és aktuális ajándékait. Egyúttal minden vám-os családtagnak és családjának Áldott, békés, boldog HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!
 

Bók Mihály     Hám László
főtitkár sk     elnök sk
Utolsó frissités ( 2008. április 03. csütörtök 21:22 )
 
Szép ünnep a legnagyobb "Vámos" városban
2008. március 15. szombat 14:10
Vámospércs lélekszámát tekintve a legnagyobb vámos település. A hajdúvárosok közül  a „sereghajtó” szerep jutott neki, ugyanis a legkisebb hajdúvárosként emlegetik. Nevében sem utal a hajdúmúltra, de a múlt idők emlékét, örökségét híven ápolja a település.  Így volt ez március. 14-én is, amikor a művelődési ház zsúfolásig megtelt nagytermében és a   Petőfi szobornál emlékeztek az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 160 éves évfordulójára.
 
Szép ünnep a legnagyobb "Vámos" városban
 
Az általános iskola ötödik évfolyamos tanulói felnőtteket meghazudtoló komolysággal elevenítették fel a 160 évvel ezelőtti eseményeket. Az ünnepi műsort Nagy Beatrix, Medve Anita és Szabóné Tóth Andrea állították össze és tanították be a gyerekeknek.
 
Szép ünnep a legnagyobb "Vámos" városban

A színpadon a Pilvax kávéházi események éppúgy megjelenítésre kerültek, mint a csatába induló huszárok alakja. A műsor után a résztvevők a Petőfi szobornál folytatták az ünneplést, ahol Ménes Andrea polgármester megható, szép beszéde után az emlékezés koszorúit helyezték el az önkormányzat, az intézmények, pártok képviselői, közöttük Tasó László a 4. sz. választókerület országgyűlési képviselője is.

Fotók és szöveg: Sz.Vrancsik Éva

 
További tartalom...
<< Első < Előző 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Következő > Utolsó >>

Találatok 191 - 195 / 211

Ma 2018. február 23. péntek, Alfréd napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon olcsó gyerek karóra
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"