JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Magyar és Guinness rekord született kolbásztöltésből Sajóvámoson
2019. március 05. kedd 07:41

 Magyar és Guinness rekord született Sajóvámoson kolbásztöltésből. Február másodikán tartották a borsodi településen a térség legnagyobb télűző és gasztronómiai fesztiválját, az V.Vámos-Toros Napot. 

A szervezők elhatározták, a 2019-es év tiszteletére legalább 2019 méteres egybefüggő kolbászt töltenek.

Szombat délelőtt az ellenőrök 2431 méter hosszúságú, egybetöltött kolbászt hitelesítettek, mellyel új magyar és világrekord született.

Váradi Lajos polgármester hírportálunknek elmondta, hogy a közel két és félkilométeres finomsághoz 17 mázsa tölteléket használtak fel. A rekordot felállító csapat péntek este kilenc órától, szombat délig töltötte a kolbászt, melyet értékesítenek.

Gratulálunk a sajóvámosiaknak a 2 km 431 méter hosszúságú egybefüggő kolbászhoz!

(A nyitóképet készítette Béres Edina Alexandra.)
Forrás: www.sajomente.hu

 


Utolsó frissités ( 2019. március 05. kedd 07:42 )
 
Közgyűlésünk volt március 2-án Hévízen. Alább közöljük az elnöki beszámolót
2019. március 04. hétfő 10:04

Közgyűlésünk volt március 2-án Hévízen. Alább közöljük az elnöki beszámolót.

 Az elnöki beszámoló ide kattintva elérhető >>

 

A kapcsolódó képgarléria ide kattintva érhető el >> 

Utolsó frissités ( 2019. március 06. szerda 07:40 )
 
Somogyvámos / Karácsony
2019. január 15. kedd 07:26

A nemesvámosi iskola tanulói számára december 17-én érkeztek meg  a karácsonyi ajándékok, melyeket  Bók Mihály a VTSZ főtitkára  adott át az iskola igazgatójának azzal, hogy a gyerekek között kerüljenek majd  szétosztásra az iskolai ünnepi műsor keretében. Az  ajándékokat  -  csokoládék, órák, író eszközök – a Vám, Jövedéki és Adóügyi  Szolgáltatók Szövetségénektagjai közül a kínai tulajdonú SETINO HUNGARY  KFT, és a  XI  RONG  KFT, Budapest ajánlották fel cca.6o.ezer ft értékben. Az összevont osztály nebulói, Dékányné Károly Marianna polgármester asszony és a tanári kar hálás szívvel kösznte meg a kedves megemlékezést, és a nagyvonalú gesztust az adományozóknak. Isten áldása legyen az adományokon és az adományozókon egyaránt!

A kapcsolódó képgarléria ide kattintva érhető el >> 

 

 
Államtitkári találkozó
2018. december 17. hétfő 07:57
Kedves Rokonok!
Örömmel tudatom, hogy Bók Mihály főtitkár úrral 13.-án voltunk Dr.Sors László államtitkár úrnál, a NAV vezetőjénél, aki nagy szeretettel fogadott bennünket. A v.t.sz. alapszabálya értelmében a szervezetünk társ elnöke az éppen regnáló NAV állami vezető. Molnár Tamás úr távozásával ez a tisztségünk megüresedett és pótolni kellett. Sors úr nagy érdeklődéssel hallgatta a szervezetünk élő rendezvényeinek eseményeiről szóló beszámolónkat . Ajándékba vittünk neki a 10. évfordulóra készített összetartozás gyertyából és az elkészült videóból, valamint az első találkozónk alkalmából készült településeink ismertetőjét bemutató kiadványunkat. Kérdésemre, hogy elvállalja e a szövetségünk társelnöki tisztségét Igent mondott, melynek nagyon megörültünk. Ismét gondolatom szerint olyan társ elnökünk van, aki szívén fogja viselni és segíteni terveink megvalósítását. Ígéretet kaptunk arra is, hogy lehetősége szerint részt vesz a februári közgyűlésünkön és a nemzetközi találkozónkon Somogyvámoson.
Így a karácsony és az új év közeledtével Minden kedves vámosi és vámos rokonomnak Áldott, békés meghitt Karácsonyi Ünnepeket és Szívből jövő sikeres Boldog új évet kívánok.
Hám László
Utolsó frissités ( 2018. december 17. hétfő 07:58 )
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 21 - 25 / 251

Ma 2020. április 09. csütörtök, Erhard napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"