JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Áldott, békés, boldog Húsvéti Ünnepeket Kívánok Minden "vámosi" családtagunknak.
2009. április 11. szombat 23:30

Áldott,  békés,  boldog Húsvéti Ünnepeket Kívánok Minden "vámosi" családtagunknak.

Hám László

Utolsó frissités ( 2009. május 05. kedd 06:19 )
 
Kedves Barátaim!
2009. március 28. szombat 17:37
E héten hétfőn személyes megbeszélést folytattam a VPOP-én a májusi Szlovákia polgármesteri találkozóval kapcsolatban. Kértem,hogy Dr. Nagy János úr segítsen abban,ha lehet akkor ezen a találkozón már ott lehessen a szlovák és a román vámigazgatás képviselője is.
 
Ígéretet kaptam a közbenjárásra. Kedden Szász Józsi barátunk társaságában bemutatkozó látogatáson vettünk részt a nyíregyházi ukrán főkonzulnál. Szívélyesen fogadott bennünket,tájékoztatott arról,hogy az ukrán vámos településeknek a leveleket megküldte,de még választ nem kapott. Csütörtökön Réti Csaba barátunk társaságában bemutatkozó látogatást tettünk HORNÉ MYTO / Felsővámos/ polgár mesterénél,aki a szövetségi tájékoztató után úgy nyilatkozott,hogy az áprilisi testületi ülésen várható a döntés a belépésről. Szinte biztos! Előzetesen meghívtam a polgármester urat a májusi összejövetelünkre.
 
Utolsó frissités ( 2009. március 28. szombat 17:37 )
Bővebben...
 
Dr. Balaska Andrea ezredes asszony részére
2009. március 27. péntek 07:42
Bók Mihálynak a Vámos Települések Szövetségének Főtitkárára tapasztalatom szerint az a jellemző, hogy az irányába megmutatkozó bizalmat nem kell napról-napra megújítania, sem a VPOP, sem a Vámos Települések Szövetségét alkotó települések részéről. A körülmények teljes ismeretében azt gondolom, hogy Ő nagyon jól tudja közvetítetni a Szövetségünk alapvető célkitűzéseit, feladatait a Szövetség és a VPOP között.

Az elmúlt évtizedes munkája során megismerte a VPOP történelmi fejlődését a Szervezetnek a mindenkori államháztartásban elfoglalt kiemelt szerepét. Úgy gondolom mindezek miatt is sokat tanulhatunk tőle. Tudom, hogy a mai napig figyelemmel kíséri a VPOP társadalmi folyamatait tudja, hogy a közvélemény mit tud és mit nem, erről a Szervezetről és annak társadalmi szerepvállalásáról.

Aki ismeri, annak hitét nem kell megerősíteni, hogy milyen erőfeszítést tesz azért, hogy a 2007-ben alapított Szövetségünk feladatait, célkitűzéseit, hogyan erősítse. Saját szervező képességére és energiájára támaszkodik, a Szövetség célkitűzéseinek megvalósításában. Azt gondolom, hogy a Szövetségünket alkotó települések polgármestereinek nevében is mondhatom, továbbra is igényeljük a lehető legjobb megoldásokat kereső személyes részvételét a mindennapi munkánkban, mert ő jelenti a kohéziós erőt a VPOP és a Szövetségünk között, amire a mostani igen nehéz társadalmi és gazdasági helyzetben nagy szükség van.

Bővebben...
 
Vámosinduló
2009. március 25. szerda 09:58
Vámosinduló
 
Száll a dal a nyári szélben
A vámosi napsütésben,
Fecske viszi hét határon,
Át a kerek nagy világon.

Azt hogy:

Itt vagyunk minden.
Aki Vámosról jött, és
Vámosra érkezett.
Szél szárnyán testvérek most összegyűltünk mind.
Szél szárnyán testvérek most együtt örülünk mind.

Ki vámosi, mindenki jöhet,
Ha boszorkány, ha nagykövet.
Nem számít, hisz egy a nevünk
Vámosiak, itt a helyünk!

Itt vagyunk minden.
Aki Vámosról jött, és
Vámosra érkezett.
Szél szárnyán testvérek most összegyűltünk mind.
Szél szárnyán testvérek most együtt örülünk mind.

Utolsó frissités ( 2009. március 25. szerda 10:05 )
Bővebben...
 
További tartalom...
<< Első < Előző 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Következő > Utolsó >>

Találatok 201 - 205 / 253

Ma 2020. augusztus 11. kedd, Zsuzsanna és Tiborc napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"