JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Meghívó V Á R O S N A P R A
2008. június 19. csütörtök 12:51
Vámospércs Város Önkormányzat
Képviselő-testülete
tisztelettel meghívja Önt és kedves családját a
városavató 7 éves évfodulója alkalmából
szervezett
V Á R O S N A P R A
Időpont: 2008. június 28. (szombat)
Helyszín: Városi Sporttelep
 
Mátyás Király szelleméhez méltó ballagási ünnepség Vámospércsen
2008. június 17. kedd 20:57
A szépen felújított, bővített,európai színvonalú oktatási intézményben a hely szelleméhez méltó, szépen megrendezett, elegánsan megható ünnepséget szerveztek a búcsúzó nyolcadikosok tiszteletére, amely egyben a évzáró  is volt. A három ballagó osztály hatvanhat diákja búcsúzott az alma matertől, ahol életük meghatározó szakaszát töltötték. Hagyományosan a tantermek végigjárásával kezdődött a program, amelyet könnyek között tettek meg még a legnagyobb vagánynak számító kamaszok is. Az időjárás kegyeibe fogadta az ünneplőket, így a diáktársak sorfala között a sportpályára vonultak a nyolcadikosok, ahol először a hetedikesek búcsúztak diáktársaiktól. Felelevenítették a sok közös emléket, s versbe szedett útravalókat tettek a tarisznyákba.
 
Mátyás Király szelleméhez méltó ballagási ünnepség Vámospércsen
 
Ezután Deákné Demjén Ilona igazgatónő, "elengedő" szép szavai következtek. "Ez alatt a nyolc év alatt kinyílt előttetek a világ, ez alatt a nyolc év alatt váltatok kisgyermekből ifjúvá, aki már útra készen áll, hogy életének új helyszíneket keressen."  - hangzott el a bevezető gondolatok között, majd felvillantak azok az emlékek, amelyeket tanárként őriz a végzős diákokról. 
Utolsó frissités ( 2008. június 17. kedd 21:04 )
Bővebben...
 
Iskola névadó a legnagyobb vámos városban
2008. június 07. szombat 07:15
Tisztelt Egybegyűltek! Kedves Vendégeink!

E mai nap piros betűkkel jegyeztetik kalendáriumunkba, mert most vétetik keresztség alá ez intézmény, nemes urunk Mátyás király neve által – e reneszánsz kort idéző szavakkal köszöntötte Deákné Demjén Ilona a vámospércsi általános iskola igazgatója a nagyszámú vendégsereget az iskola névadó ünnepségén.
 
Iskola névadó a legnagyobb vámos városban
 
A tanév kezdetekor átadott, bővített és felújított, Európai színvonalú iskola ez eddig „nem vétetett keresztség alá”. A  királyi pár – Mátyás király és gyönyörűséges felesége Beatrix királyné - bevonulásával kezdődő nagyszabású ünnepség fő szónoka Ménes Andrea polgármester volt, akit a ceremónia mester – Sütő Csaba tanító – a következő szavakkal hívott szónoklatra: Nemes vendégünk, nagytiszteletű helytartónak adománya és kegyes szócsokra fogadtassék. következőket mondta a névválasztással kapcsolatban: „Amikor a képviselő – testület, a szülők, pedagógusok és diákok véleményével teljesen azonosulva úgy döntött, hogy Mátyás Király nevét adja általános iskolájának, döntésével félreérthetetlenül kifejezte azon akaratát, hogy vállalja ezeréves történelmi örökségét, nem hagyja veszni értékeit, és gyermekeit olyan szellemben akarja nevelni, hogy csírái lehessenek a következő ezer esztendőnek is. A névválasztás kapcsán szempontként lebegett előttünk egy olyan személyiség nevének választása, aki kötődik településünkhöz, s ismert lehet valamiképpen egy 6 éves gyermek előtt is, hisz a legkisebb diákoknak is büszkeséggel kell kiejteni iskolájuk nevét.
Utolsó frissités ( 2008. június 07. szombat 07:30 )
Bővebben...
 
A vetélkedő visszhangja
2008. június 03. kedd 21:23
Az alábbi levelet Szabóné Vrancsik Éva megbízott szervező kapta a legkisebb vámostelepülésről - Vámosatyáról. A levél továbbításra került Hám László elnök úr részére, aki örömmel veszi, hogy ilyen pozitív visszhangja van a „Ki tud többet a vámos településekről?” c. vetélkedőnek. Az ilyen leveleknek feltétlen helye van a honlapon, hisz bizonyíték arra, hogy sikerül szép pillanatokat szerezni szervezőknek, versenyzőknek, s mindenkinek, aki részt vállalt bármilyen szinten a rendezvény sikeres lebonyolításában.

Tisztelt Éva!

Szeretnék köszönetet mondani a lehetőségért, hogy ott lehettünk és egy kellemes napot eltölthettünk veletek, barátias hangulatban. A magam, a kolléganőm, a gyerekek és nem utolsó sorban a településünk nevében szeretném kifejezni hálámat és megköszönni a részvételünkért, szereplésünkért – Ménes Andrea polgármester által - nekünk felajánlott különdíjat, melynek nagyon örült mindenki.

Sajnáljuk, hogy a vetélkedő után rendezett közös ebéden és beszélgetésen nem vehettünk részt, de gyerekeinknek 15 órától belépőjük volt a Fővárosi Nagycirkuszba, ahol társaik már várták őket, ezért nagyon kellett sietnünk.

Remélem, máskor is lesz még alkalmunk találkozni. Hálás köszönet a rendezvény minden szervezőjének. Kívánom, hogy legyen erőtök minél több ilyen rendezvény megszervezésére.

Tisztelettel:
Izsák Béláné
Vámosatya
Utolsó frissités ( 2008. június 07. szombat 07:21 )
 
<< Első < Előző 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Következő > Utolsó >>

Találatok 226 - 230 / 253

Ma 2020. május 30. szombat, Janka és Zsanett napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"