JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
A felsővámosi nagy találkozónk csodálatos emlékképei:
2018. augusztus 14. kedd 09:17

 

A kapcsolódó képgarléria ide kattintva érhető el >> 

Utolsó frissités ( 2018. augusztus 14. kedd 09:19 )
 
Már elektronizált és papírmentes a vámszedés
2018. augusztus 13. hétfő 10:12
A vámhatóságnak napjainkban is kiemelt szerep jut. Feladatköre nemcsak a vámbevételek biztosítása, hanem a terrorizmus elleni küzdelem, valamennyi uniós állampolgár biztonságának és egészségének védelme a hamis termékek, fegyverek, kábítószerek illegális behozatalának megakadályozásával. A magyar vámhivatal mindezeken túl elkötelezett a közös történelmi hagyományok ápolása mellett is - mondta Felsővámoson a vámos települések nemzetközi találkozóján Molnár Tamás helyettes államtitkár.
Utolsó frissités ( 2018. augusztus 13. hétfő 10:18 )
Bővebben...
 
Lónyai Menyhért és a Lónyai család sírkápolnájának felújítását követő átadás és megszentelés
2018. augusztus 07. kedd 09:15
Nagy esemény volt július 6.-án  Lónyán. Az első független magyar pénzügyőrséget és vámtevékenységet megalapító és megszervező Lónyai Menyhért  és a Lónyai család sírkápolnájának felújítását követő átadás és megszentelés. Ezt a különleges eseményt a pénzügyminisztérium  és  a vámos  szakma a legmagasabb szinten megemlékezéssel és főhajtással tisztelte meg.Jelen volt Varga Mihály pénzügyminiszter,Molnár Tamás NAV helyettes államtitkár, Polcz Attila a NAV rendészeti szakfőigazgató, Dr kaizinger Tibor a NAV nyugdíjasainak Országos Szövetsége elnöke,A NAV megyei vezetése,a VTSZ elnöke,országgyűlési képviselők,megyei kormányhivatal vezetője és sok a környék állami és társadalmi életének fontos személyisége. A Király Edit polgármester vezette település a Pénzügyminisztériummal közösen, a nyugdíjas vámosok szervezetének kezdeményezésére méltó emlékhelyet alakított ki a az utókor számára örök emléket állítva az ország nagyjának és családjának.
Alább közöljük Nagy Ernő tanár úr az ünnepségen elhangzott méltató beszédét.

Hám László vtsz elnök

Nagy Erbő beszéde >>

A kapcsolódó képgaléria ide kattinva érhető el >>

 

Utolsó frissités ( 2018. augusztus 08. szerda 07:24 )
 
A szlovákiai FELSŐVÁMOS / HORNE MYTO / várja a VÁMOSOK nagy családját!
2018. augusztus 07. kedd 07:28

FELSŐVÁMOS / HORNE  MYTO  / jelentkezik :

Puss András polgármester és a település apraja – nagyja befejezte az előkészületeket az augusztus 1o-12 között megrendezésre kerülő VTSZ nemzetközi találkozójához. A meghívottak  SZLOVÁKIA  és Magyarország legmagasabb szintű vámos vezetői, a SZLOVÁK Parlament alelnöke Bugár Béla úr, valamint a SZLOVÁK Kulturális Minisztérium képviseletében Rigó Konrád úr államtitkár és természetesen a VTSZ vezetése a polgármester úrral együtt szeretettel és barátsággal várják a nemzetközi találkozó  résztvevőit. A hagyomány folytatódik : az érkezőknek  a régi, történelmi viseletben szolgálatot teljesítő vámosoknak kell, hogy a vámot beszolgáltassák, majd beléphetnek FELSŐVÁMOS/ HORNE MYTO / területére, ahol  a PÉNZÜGYŐR  Zenekar felvezetésével indul majd el a karnevál hangulatú nemzetközi találkozó. Közel 4oo / négyszáz / résztvevővel számolnak a rendezők, szlovák, magyar és  román /erdélyi / területekről. A szervezők nevében köszönetünket fejezzük ki a Vám, Jövedéki, és Adóügyi Szolgáltatók  Szövetségének és azon tagjainak / A and M Speditőr Kft, AD Intrade és Services Kft, D&M Customs Kft, Euro-sped Zrt ,Fekete  és Fia Üzleti Tanácsadó Kft, Hamar Barkács Kft , Hoffer Kft, Magó János és Magó Jánosné/ Nagykáta, MB 2oo1  Olajipari Szolgáltató Kft,  Murasped Kft, Pannon Air Cargo , Recyc – lomed Kft,  Vámkapu Vámügynökség és Szállítmányozás és Rakt. ZRT, Vám – Szakértő  Kft, Ventum Kft, /  akik  hozzájárulásukkal segítették  az előkészületeket. Az útra kelőknek  javasoljuk a Vámosszabadi  határ átlépést, azonban a közelmúltban átadott új út miatti körforgalmak nagy odafigyelést igényelnek. A  szervezők nevében kívánok minden kedves részt vevőnek  kellemes  és szerencsés megérkezést.

Bók  Mihály

 
További tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 26 - 30 / 244

Ma 2020. január 26. vasárnap, Vanda és Paula napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"