JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Vetélkedőre készülve!
2016. május 12. csütörtök 20:28

A VTSZ tagtelepüléseinek iskolái közötti vetélkedőre kerül ismét sor a NAV csodaszép Duna-parti oktatási központjában. Az előzetes felmérések szerint szép számmal vannak azok, akik nemcsak elméleti, hanem ügyességi számokban is szívesen mérik össze tudásukat, próbálják ki rátermettségüket. Reméljük, hogy nemcsak az együttlét öröme, hanem a vetélkedő utáni városnézés  szépsége is életre szóló élményt nyújt a résztvevőknek.

A helyszín biztosítva, a felkészülés rendben, jöhet a vetélkedő!

Utolsó frissités ( 2016. május 12. csütörtök 20:30 )
 
Meghívó
2016. március 10. csütörtök 09:22
A VTSZ  2o16.évi közgyűlésén  VÁMOSGYÖRK  község  polgármestere GEDEI  ZOLTÁN  úr előzetes meghívót adott át a megjelenteknek, melyet most közzéteszünk:

VÁMOSGYÖRK  Községi  Önkormányzata  tisztelettel  meghívja  Önt  2o17. nyarán a VÁMOS TELEPÜLÉSEK  SZÖVETSÉGE megalakulásának 1o. évfordulója alkalmából megrendezendő  nemzetközi  találkozóra.

Az időpontról és a részletes  programokról  2o17  elején tájékoztatjuk  a kedves érdeklődőket.
 
ÜNNEPELJÜNK  EGYÜTT!
 
Hévíz
2016. március 06. vasárnap 00:01
A  Vámos Települések Szövetsége az idén is a gyönyörű környezetben  lévő és a  NAV tulajdonában lévő  gyógyházban tarthatta meg  a 2o16.év közgyűlését,melyen megjelentek Vámospércs ,Vámosatya, Vámosújfalu, Vámosgyörk, Somogyvámos, Vámosszabadi, Vámosfalva / Mytna / Vámoslucska / Lucky/ Vámosbalog / Velky Blh / Felsővámos / Obec  Horné Myto / és Vámosgálfalva / Ganesti / polgármesterei, Hám László a VTSZ elnöke,Bók Mihály főtitkár, Dr.Balázs László titkár, Stass Gábor könyvelési felelős, a NAV részéről  Marsi Márta főigazgató, Dr.Balaska Andrea főosztályvezető,Kosztyú János igazgató, Tarnai Tamás osztályvezető és Láng Mityczki  András főreferens.  Díszvendégként  jelen volt Asztalos Gézáné Dr., a KEKI nyugállományú főigazgaója.

A közgyűlés  elfogadta az elnöki beszámolót, az FB jelentését, az alapszabály módósítását. Átadta Asztalos Gézáné Dr. asszonynak a 2o15.évben megszavazott,de technikai akadályok miatt eddig át nem adott VTSZ elismerést, az ARANY KITŰZŐT. Elfogadta a NAV javaslatát az ez évi gyermekvetélkedő időpontjára,mely 2o16.május 28-án kerül megrendezésre a NAV Római parti oktatási központjában. Somogyvámos  nevében Dékányné Károly Marianna polgármester asszony a győztesek egyikének egy egyhetes vendéglátást kínált,Csúr Tibor polgármester Vámosbalog / Velky Blh / is csatlakozott  hasonló felajánlással,a NAV július 4-9 között várja az abszolút győztes csapatot.  Egyhangúlag került elfogadásra  VÁMOSÚJFALÚ polgármesterének  Jadlóczki Lajosnak felajánlása a VTSZ nemzetközi találkozójának helyszínére vonatkozóan,így a találkozó megrendezésére 2o16.június 24-26-között kerül sor. Meghatározásra került a 6-ik Virág János kórustalálkozó , és az 5-ik vers és mesemondó vetélkedő időpontja is, az eseményre 2o16.október 8-án kerül sor VÁMOSGYÖRKÖN .
A közgyűlés megszavazta az ARANY KITŰZŐ odaítélést is , mely a nemzetközi találkozón kerül majd átadásra.
 
A közgyűlés sikeréhez , a jó hangulatú megbeszélésekhez  kellet az a pozitív hozzáállás  amit tapasztaltunk Marsi Márta főigazgató, és Dr.Balaska Andrea főosztályvezető asszony  és Tarnai Tamás úr részéről.  Kosztyú János  a NAV KEKI igazgatója és csapata ismételten kíváló körülményeket biztosítottak  a résztvevők számára. Tovább erősödött a VTSZ _ NAV kapcsolat. Az utókor számára Láng Mityczki András úr készített hiteles képeket .
 
Köszönjük!
 
Isten áldja a Vámosok nagy családját !

 
Belső és külső vámok Mohács után az AlsóIpoly mentén
2016. február 17. szerda 17:23
A dr. Koczó Józyef ny. igazgató úr kutatásai alapján elkészült "Belső és külső vámok Mohács után az Alsó–Ipoly mentén" című írást erre a hivatkozásra kattintva olvashatja >>
Utolsó frissités ( 2016. február 17. szerda 17:24 )
 
További tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 26 - 30 / 205

Ma 2017. június 26. hétfő, János és Pál napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon olcsó gyerek karóra
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"