JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Vámos-Települések I. Országos Találkozója
2007. május 19. szombat 23:00
Vámosgyörk 2007 június 1-2-3
Tervezet
Készült: Vámosgyörk, Vámosújfalu és Vámosoroszi
Polgármestereinek 2007 februári jóváhagyásával

Ezek a települések az országban szétszórtan nagy távolságokra helyezkednek el és többnyire apró falvak. A települések szinte kivétel nélkül hátrányos helyzetű térségekben vannak melyek támogatásra szorulnak.

A találkozók megtartásának az lehet az indítéka, hogy az egymástól távol élő és dolgozó a „vámos- családhoz” tartozó települések életét megismerjük, azt egymás és az ország számára bemutassuk. Bemutassuk a település névkialakítását, az ott élők gazdasági, kulturális, sport, szabadidős és lelki életét.

Ennek érdekében rendezzük meg az országban először a V TOT-ot. A rendezvény magtartásának különleges aktualitást ad az a tény, hogy a magyarországi vám-os tevékenység 2007-ben ünnepli 140. évfordulóját.

A két esemény összekapcsolása erősítheti a rendezvény hatását.

A továbbélést jelentheti, ha a települések szövetségbe tömörülnek, melynek számos előnye adódik. Így a rendezéséhez szükséges anyagi háttér biztosításáért pályázatot adhatnak be. Ez által könnyen elérhető, hogy az évenként rotációs formában más-más településen rendezendő találkozók ne jelentsenek anyagi gondot az illető önkormányzatnak. Az elmaradott térségekben élő települések szövetségi formában sikeresebbek lehetnek pályázataikkal.

Rendezvényünk megtartásához kérjük segítségét a Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságának.

Tisztelettel felkérjük Dr. Nagy János altábornagy urat, hogy vállalja el a rendezvény fővédnökségét.

Az országos találkozó két, vagy három napján a következő rendezvényeket szeretnénk megtartani (szívesen vennénk, ha a Vám és Pénzügyőrség hivatalos megemlékezését is e rendezvény keretében tartaná, amit egyeztetés után a programba beépítünk):

A megrendezésért felelős:
Hám László alpolgármester Telefon: 20 9890305
E-mail: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

Ellátásban segítenek:

Palotai Zsolt: 30 3555753
Tóth Attila: 30 2874362

Arra kérjük a települések vezetőit, hogy jelezzék számunkra, hogy melyik rendezvényen hány fővel kívánnak részt venni. A műsorterv és a szállás biztosítása érdekében.

Az akkreditált vendégeink részére teljes ellátást, kétszeri főétkezést, üdítőket és kávét, valamint szállást biztosítunk.
Rendezvényünk egyébként teljesen nyitott, melyet az országos médiákban, interneten kívánunk megjeleníteni.
A rendezvényűnk könnyebb megvalósítása érdekében egy internetes honlapot kívánunk létrehozni, melyen minden fontos információ megtalálható lesz.
Plakátokat és meghívókat készítünk és olyan szórólapot, melyen a rendezvények helyszínei fel vannak tüntetve.
Az 1,2,3-as rendezvények anyagából egy könyvet szeretnénk megjelentetni, mely a szakemberek számára is forrásanyag lehet.
Utolsó frissités ( 2008. március 14. péntek 06:40 )
 
<< Első < Előző 51 Következő > Utolsó >>

Találatok 251 - 251 / 251

Ma 2020. április 09. csütörtök, Erhard napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"