JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
VÁMOSPÉRCS A CSÚCSRA ÉRT
2018. május 14. hétfő 07:12

2o18.május. 12-én a NAV Királyok úti Oktatási Központjában került sor a VTSZ jubileumi 1o-ik ISKOLÁK KÖZÖTTI VETÉLKEDŐJÉRE. 12 tagtelepülés nebulói várták izgalommal a vetélkedő kezdetét, melyen a NAV képviseletében jelen volt Polcz Attila dandártábornok szakfőigazgató, mint NAV _ IPA elnök, Kosztyú János a KEKI igazgatója, dr. Bocsó Gábor ig. helyettes, Tarnai Tamás NAV KI. osztályvezető, HÁM László VTSZ elnök, Bók Mihály főtitkár, a PSE képviseletében Zachár Attila.

Kosztyú János és Hám László ünnepélyes megnyitója után kezdődött az elméleti kérdések kollektív megfejtése. A cca. 3o perces szellemi teszt után a sportos, ügyességi számok leküzdése várt a csapatokra, és népes kisérőikre. A gyönyörű környezetben, ragyogó időben megrendezett versenyszámok eredményeinek összesítése után kiderült, hogy az első helyezett, és ezzel egy egyhetese PSE sport-táborozási lehetőséghez jutott VÁMOSPÉRCS csapata.

 A győztes csapat véglegesen elnyerte a vetélkedő vándorserlegét, mivel harmadszor lett a sorozat győztese. Második helyezett SAJÓVÁMOS, és ezzel a NAV - IPA egy hetes túlélő táborozáson vehetnek részt a csapat tagjai. Harmadik lett VÁMOSOROSZI csapata, őket VÁMOSUJFALÚ polgármestere   Jadlóczki Lajos látja vendégül Tokajhegyalján, negyedik helyezett NEMESVÁMOS csapata lett, őket VÁMOSBALOG / Velky Blh / polgármestere várja egy kellemes szép hétre.  Az ünnepélyes eredményhirdetéssel egyidejűleg a PSE focilabdái is szétosztásra kerültek. A már hagyománnyá vált kölcsönös ajándékcsomagok átadása után a NAV KEKI munkatársai az ADÓZÁSTÖRTÉNET Múzeum bemutatására invitálták a résztvevőket.

Mivel a délelőtti elméleti kérdések is a „magyar pénzügyigazgatás és a pénzügyőrség története „témákból került összeállításra, így közelről is láthatták a történelmi okmányokat, felszereléseket, és a korabeli elismeréseket, és a Magyar Királyi Pénzügyőrség megalakulásáról kiadott körrendeletet is.

A vetélkedőn résztvevő csapatok / Vámospércs, Vámosatya, Vámosoroszi, Vámosújfalu Vámosgyörk,Nemesvámos, Somogyvámos, Vámosszabadi, Sajóvámos, Vámosmikola, Vámosgálfalva /  Ganesti, /Felsővámos / Obec Horné Myto / és kisérőik elismerésüket fejezték ki a NAV vezetőinek, és a szervezésben résztvevő kollégák munkájának színvonaláról, kedvességükről.  A vámosok nagy családja megint bizonyságot tett arról, hogy ezt a hagyományt folytatni, erősíteni és népszerűsíteni kell.

Végezetül az eltelt 1o év győzteseinek felsorolása:

2oo8.    Sajóvámos / az akkori csapat: Mihók Anna, Fejes Alexandra, Benke Kitti, Spitzmüller Lilla /
2oo9.    Sajóvámos
2o1o.    Sajóvámos
2o11.     Vámosújfalú
2o12.     Vámospércs
2o13.     Vámosújfalú
2o14.     Vámospércs
2o15.     Vámosatya
2o16.     Vámosgálfalva / Ganesti, Románia /
2o17.     Sajóvámos
2o18.     Vámospércs / a csapat: Nagy Nándor, Varga Dániel, Cseh Donát / 

ISTEN áldja a vámosokat és a vámosiakat egyaránt!

 


 

A kapcsolódó képgaléria ide kattinva elérhető >>

 

 

Utolsó frissités ( 2018. május 16. szerda 15:17 )
 
IPA Magyar Szekció NAV Szervezete és a Magyar Rendvédelmi Kar NAV tagozata gyermekrajz verseny
2018. április 12. csütörtök 07:10

Az IPA (International Police Association) Magyar Szekció NAV Szervezete és a Magyar Rendvédelmi Kar (MRK) NAV tagozata „Mit jelent számodra Március 15-e?” címmel meghirdetett gyermekrajz pályázatára mintegy 150 alkotás érkezett. A szakértő zsűri valamennyi korcsoportban (3-6 éves, 7-10 éves, 11-14 éves) az 1-3. helyről, valamint különdíjak odaítéléséről döntött. A Vámos Települések Szövetsége is felajánlott egy különdíjat, amelyet Jadlóczki Lajos, Vámosújfalu polgármestere személyesen nyújtott át a díjkiosztón. A jó hangulatú eredményhirdetést a Magyar Nemzeti Galéria épületében, a Budavári Palota egykori báltermében tartották április 7-én, melyre a díjazottak, hozzátartozóik, valamint a támogatók képviselői kaptak meghívást. Valamennyi díjazott alkotást megtekinthették a résztvevők. Az eredményhirdetést fogadás előzte meg, majd a díjak átadását követően a gyerekeknek játékos múzeumpedagógiai foglalkozást, míg a felnőtteknek tárlatvezetést tartottak.

Gyermekrajz katalógus ide kattintva elérhető >>

A kapcsolódó képgaléria ide kattinva elérhető >>

 
A Vámos Települések Szövetségének 2o18. évi rendezvényei bel és külföldön
2018. március 07. szerda 07:04

A VTSZ 2o18. február 23-25 között megtartott éves közgyűlése döntött a 2o18. évi rendezvények  helyszíneiről,  és  az időpontokról, az alábbiak szerint :
1./   iskolák közötti vetélkedő helyszíne a NAV Római parti Oktatási Központja, május 12.
2./ a VTSZ nemzetközi találkozója Szlovákiában, a csallóközi Felsővámoson / HORNÉ MYTO / kerül megrendezésre,  augusztus 11- 12 – 13  között
3./ a VIRÁG JÁNOS kórustalálkozó, vers és mesemondó vetélkedő Vámosgyörkön lesz, 2o18. október 2o-án.

A közgyűlés ünnepi  vacsoráján megjelent Szabó Károly szakfőigazgató, Polcz  Attila szakfőigazgató, a NAV – IPA  elnöke, dr. Balaska  Andrea főosztályvezető, Kosztyú János igazgató, Tarnai Tamás ov, és Láng – Miticzki András kiemelt fő referens. A február 24-i közgyűlésen jelen voltak, Hám László elnök, Bók Mihály főtitkár, Szabó Ferenc FB elnök Stass Gábor pü-i főmunkatárs, Ménes Andrea polgármester Vámospércsről, Végh Endre polgármester Vámosorosziból, Jadlóczki Lajos polgármester Vámosújfalúból, Váradi Lajos polgármester és Lévai István alpolgármester Sajóvámosról, Gedei Zoltán polgármester Vámosgyörkről, Dékányné Károly Marianna polgármester Somogyvámosról, Ambrus Gellért polgármester Vámosszabadiból,  Felső – vámost / Horné Myto /  Puss András polgármester képviselte, Vámoslucskáról Eduárd Balázs polgár- mester, Vámosudvarhelyről Cemerzan Nicola polgármester és Bartos Csaba alpolgármester, Vámos gálfalváról  Szász  János alpolgármester, Vámosbalogról / Velky Blh / Karol Gál képviselő. Szabó Károly szakfőigazgató előzetesen tájékoztatta a megjelenteket arról, hogy az iskolai vetélkedő egy csapatát 3 fő / szükség szerint 1 kisérővel /  a PSE  küzdősport szakosztálya nyári táborozásra hívja és várja július 9-14 között. Ehhez a felajánláshoz  csatlakozott  Polcz Attila szakfőigazgató is mint az IPA-NAV elnöke, szintén felajánlott egy nyári túlélő táborozási lehetőséget egy 3+ l fős csapatnak július 2-6 között. A közgyűlésen  SOMOGYVÁMOS polgármestere  DÉKÁNYNÉ  KÁROLY  MARIANNA bejelentette, hogy a  képviselőtestület  felhatalmazása alapján közölheti azt, hogy a 2o19. évi VTSZ nemzetközi találkozóját  SOMOGYVÁMOS kívánja megrendezni.  Ezúton is köszönjük a polgármester asszonynak, és a képviselő testületnek ez a nagyon nemes felajánlást. Természetesen a közgyűlés  a felajánlást elfogadta. Molnár Tamás úr mint tiszteletbeli társelnök az ünnepi beszédében annak is hangot adott, hogy Vámosoroszi  U – 17- 19- es labdarugóit a nyáron ismételten meghívja a PSE egy barátságos derbire, de erre később visszatér. A közgyűlés hangulata, az elfogadott beszámoló, a különféle felajánlások  változatlanul tükrözik azt az összetartást, összetartozást igénylő „családi „ szükségletet  mint ami megvalósult 2o18. február végén a hévízi NAV  telephelyén.

Köszönet érte a NAV – os rokonoknak, barátoknak, és a megjelent rokonságnak !

ISTEN áldja a vámosokat és  a vámosiakat  egyaránt !

Utolsó frissités ( 2018. március 19. hétfő 07:16 )
 
Az adó 1%-nak felajánlása
2018. február 02. péntek 08:59
KEDVES VÁMOSIAK !

Lassan eljön az adóbevallások ideje, és ebből az alkalomból szeretném kérni mind azoktól akik
még nem döntötték el, hogy személyi jövedelem adójuk 1 % - t melyik alapítvány vagy egyesület
részére ajánlanák fel, - hogy a döntést megkönnyítsem - akkor kérném , hogy az alábbi egyesület
részére kerüljön felajánlásra :

TEKER/G/Ő FINÁNCOK EGYESÜLETE
adószám : 1851995o – 1 – 11.

Az egyesület tagjai azok akik a VÁMOS TELEPÜLÉSEK NEMZETKÖZI TALÁLKOZÓIN kerékpáron
megjelennek, az útjuk során viszik szövetségünk zászlóját, és magatartásukkal, személyes meg-
jelenésükkel az összetartozást hirdetik, erősitik.

Bók Mihály
főtitkár
 
További tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 31 - 35 / 244

Ma 2020. január 26. vasárnap, Vanda és Paula napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"