JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Virág János találkozó 2016. - Meghívó
2016. augusztus 15. hétfő 08:21
 
NAV-os tábori beszámoló 2016. - Vámosoroszi NAV-os gyermektáborozás 2016 /1.rész
2016. augusztus 03. szerda 13:18
Idén harmadik éve nyílt lehetőségünk, hogy Vámosorosziban megrendezzük a NAV alkalmazásában álló szülők gyermekeinek nyári táboroztatását.  Legfőbb célunk az volt, hogy megismertessük a gyerekekkel a helyi szokásokat, ételeket, nevezetességeket, valamint hogy egy életre szóló emlékeket gyűjtsenek.

Az időjárás eleinte változékony volt, kisebb-nagyobb hullámban érkezett az eső, de szerencsére a tervezett programokat nem mosta el.
Igyekeztünk, hogy a gyermekeknek minden perce le legyen kötve és ne legyen ideje unatkozni, ezért egy hétbe próbáltuk összesűríteni a lehető legtöbb programot, kirándulást, kreatív és kézműves foglalkozást, strandolást és múzeumlátogatást.

A programok során a felhőtlen jókedv, a vidámság került a középpontba. Az önfeledt szórakozás, a kötetlen beszélgetések, az érdekes programok biztosították a kellemes kikapcsolódást a gyermekek számára.
A programok megvalósításában együttműködtünk az Idősek Otthona dolgozóival, akik idejüket nem sajnálva főztek a táborozókra, a helyi fiatalokkal, akik kísérőként vettek részt a programokon és vigyáztak a gyerekekre.
A tábor időtartama 2016.07.25-30. között zajlott.
 

Utolsó frissités ( 2016. augusztus 03. szerda 13:37 )
Bővebben...
 
Tisztelt Kórusvezetők, Kedves Kollégák!
2016. július 15. péntek 13:39

Idén ismét megrendezésre kerül az immár hagyományos Virág János Énekkari Találkozó és Verseny Vámosgyörkön 2016. október 8-án.
A korábbi évekhez hasonlóan várjuk a Vámos települések kórusait, népdalköreit, énekegyütteseit, akik népdalkör vagy kórus kategóriában mutathatják, illetve mérethetik meg magukat a neves művészekből álló zsűri előtt.

A korábbiaktól eltérően a Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. e-mail címre várjuk jelentkezéseteket, melyben a következőket kérem feltűntetni:
•    Az együttes létszáma
•    Szeretne-e minősítést (tehát indul-e a versenyen, vagy csak bemutatkozik)
•    Milyen kategóriában indul (népdalkör, vagy kórus)
•    A felhangzó művek sorrendje
•    Kérek továbbá egy rövid (5-10 soros) bemutatkozást az együttesekről.
Azok számára (főként), akik minősülni szeretnének a műsor összeállításának irányelvei a következők:
•    Egy magyar költő versének zenefeldolgozása
•    Egy könnyedebb (könnyűzene, operett) műfajú előadási mű
•    Ezeken kívül a többit a Kedves Kollégákra bízom, annak figyelembevételével, hogy a zsűri a műsor összeállítását is pontozza

A minősülőktől és a bemutatkozóktól egyaránt NYOMATÉKOSAN KÉREM, hogy a műsor időtartama ne haladja meg a 12 percet a program zavartalan lefolyása érdekében.
A helyszínen elektromos zongorát biztosítunk.
Minden kedves résztvevőnek eredményes felkészülést kívánok, üdvözlettel:

Nagy Gábor kántor-karnagy
A Virág János Énekkari Találkozók művészeti vezetője
Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
+36 70 605 3160

 
A vámosok nagy családjának nemzetközi találkozója Vámosújfalun
2016. július 12. kedd 21:28

Az időjárásnak köszönhetően már június 24-én, pénteken is szikrázó napsütés, és a település lakóinak szeretete fogadta a nemzetközi találkozóra érkező delegációkat. Mindez folytatódott másnap, vagyis július 25-én, melyet színesített a pénzügyőr zenekar zenés ébresztője. A sorra érkező településeket a vámos hagyományoknak megfelelően, a valamikori vámkezelő helyen, (a település határánál húzódó hatlukú hídnál) a betyárok vámszedés céljából megállították. Jadlóczki Lajos Vámosújfalu polgármestere személyesen köszöntötte a vámszedésnél megjelent rokontelepülések vezetőit, majd pálinkával és pogácsával köszöntötték az érkezőket.

 

Utolsó frissités ( 2016. július 16. szombat 12:15 )
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 41 - 45 / 227

Ma 2018. december 16. vasárnap, Etelka és Aletta napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon olcsó gyerek karóra
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"