JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Meghívó Vámos Települések IX. Nemzetközi Találkozója
2016. június 21. kedd 15:50
Kattintson a képre a meghívó megtekintéséhez!
 
Jókedvű találkozó, amit vetélkedőnek hívnak
2016. június 02. csütörtök 16:22
A Vámos Települések  Szövetségének  szervezésében, a  NAV hathatós  támogatása mellett került sor/ immár kilencedik éve/  a „vámosi „ iskolák közötti  vetélkedő megtartására, a NAV  római parti oktatási központjában 2o16.május  28-án. Az érkező résztvevőket  és kísérőiket szendvicsekkel  terített asztalok  és  a NAV  KEKI vezetői  fogadták a VTSZ elnökével és  főtitkárával együtt. A  Vámospércsről, Vámosatyáról, Vámosorosziból, Sajóvámosról, Vámosgyörkről, Somogyvámosról, Vámosszabadiból,Vámosmikoláról, Nemesvámosról, Vámosújfaluból, a szlovákiai  Felsővámosról  / Horne  Myto  / , Vámosbalogról / Velky Blh / és a romániai Vámosgálfalváról / Ganesti / érkező csapatok  vidámságban,és rettentő izgalommal várták  a vetélkedő megnyitóját, melyet  dr.Balaska  Andrea  a NAV főosztályvezetője , Kosztyú János  a NAV  KEKI igazgatója  és Hám László VTSZ elnök röviden meg is tett. Vámosatya  polgármestere mint a vándorserleget tavaly elnyert település vezetője röviden méltatta a rendezvényt,külön kiemelte a találkozó stratégiai fontosságát, a fiatalokkal való kapcsolattartást, és  méltatta a NAV felső szintű  vezetőinek a rendezvénnyel kapcsolatos segítőkész támogatását. És elkezdődött a vetélkedő!

Az első részben  a KEKI  munkatársai által összeállított és a „ KÖZTEHERVISELÉS „ elnevezésű anyagból kellett  egy 13 + 1 rendszerű  tesztet  kitölteni, cca 25 perc időtartam alatt.
A vetélkedő második részében ügyességi , sportos számokban / Pl: zsákbanfutás,céllövészet,stb / mérték össze erejüket a csapatok. A gyerekek a  polgármesterek,a felkészítő tanárok és a KEKI munkatársainak  biztatása  mellett hősiesen, igen vidám hangulatban  vették az akadályokat. Jóleső érzéssel  figyelhettük meg,hogy milyen jó  munkát végeztek a felkészítő tanárnénik/tanárbácsik, hiszen a gyerekek  nemcsak az elméleti, hanem az ügyességi kérdésekben is igen nagy felkészültségről  tettek tanúbizonyságot. Látni lehetett,hogy apró dolgokon fog  múlni a helyezések száma.
A VTSZ 2o16.évi Iskolai Vetélkedőjét   Vámosgálfalva / Ganesti /  csapata nyerte, / és ezzel elnyerte  a  NAV egyhetes küzdő- sporttábori  fődíját /, második helyezést ért el Vámosatya  csapata, / ezzel  a helyezéssel elnyerték   a szlovákiai Vámosbalog / Velky Blh / egyhetes  meghívását /, harmadik  helyezett Vámospércs csapata lett ,így ők tölthetnek el  egy szép hetet Somogyvámoson.  Minden csapat egy foci labdát kapott a PSE ajándékaként, és minden résztvevő  névre szóló emléklapot  vehetett át a NAV – tól.
 
Az eredményhirdetést  fényképezés, és egy igen jó hangulatú nagyon finom ebéd  követte.
 
Ebéd  után a társaság  gépkocsival végig  vonult a római parttól a Citadella irányába.Megszemlélhették a  budai Duna partot, a Várkert Bazárt, a gyönyörű  Erzsébet  hidat,melyet a Citadelláról
ismét  lehetett  látni „ kicsinyített „ változatban.  A sikeres parkolás  után  szakavatott idegenvezetővel, a „ vámos történeti múzeum „ munkatársával  Dvorszky Anikóval séta  a szabadság szoborig, miközben a gyönyörű  Budapest különböző részeit ismertette  a résztvevőkkel. Különleges  élmény volt. A rövid egy órás sétát a búcsú követte, ami  emlékezetes  lesz mindenki  számára.   Hamarosan újra találkozunk köszöntéssel  búcsúztak egymástól  a  VTSZ  iskolai  vetélkedőjének főszereplői.

Felejthetetlen nap volt!   
 
Köszönet a NAV vezetőinek, munkatársainak azért,hogy biztosították a szereplés lehetőségét, a polgármestereknek azt, hogy segítették  az utazást, a felkészülést, a felkészítő tanároknak az "időn túli" befektetett energiát.
 
Utolsó frissités ( 2016. június 09. csütörtök 22:00 )
 
Vetélkedőre készülve!
2016. május 12. csütörtök 20:28

A VTSZ tagtelepüléseinek iskolái közötti vetélkedőre kerül ismét sor a NAV csodaszép Duna-parti oktatási központjában. Az előzetes felmérések szerint szép számmal vannak azok, akik nemcsak elméleti, hanem ügyességi számokban is szívesen mérik össze tudásukat, próbálják ki rátermettségüket. Reméljük, hogy nemcsak az együttlét öröme, hanem a vetélkedő utáni városnézés  szépsége is életre szóló élményt nyújt a résztvevőknek.

A helyszín biztosítva, a felkészülés rendben, jöhet a vetélkedő!

Utolsó frissités ( 2016. május 12. csütörtök 20:30 )
 
Meghívó
2016. március 10. csütörtök 09:22
A VTSZ  2o16.évi közgyűlésén  VÁMOSGYÖRK  község  polgármestere GEDEI  ZOLTÁN  úr előzetes meghívót adott át a megjelenteknek, melyet most közzéteszünk:

VÁMOSGYÖRK  Községi  Önkormányzata  tisztelettel  meghívja  Önt  2o17. nyarán a VÁMOS TELEPÜLÉSEK  SZÖVETSÉGE megalakulásának 1o. évfordulója alkalmából megrendezendő  nemzetközi  találkozóra.

Az időpontról és a részletes  programokról  2o17  elején tájékoztatjuk  a kedves érdeklődőket.
 
ÜNNEPELJÜNK  EGYÜTT!
 
További tartalom...
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Találatok 46 - 50 / 227

Ma 2018. december 16. vasárnap, Etelka és Aletta napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon olcsó gyerek karóra
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"