JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Meghívó
2016. március 10. csütörtök 09:22
A VTSZ  2o16.évi közgyűlésén  VÁMOSGYÖRK  község  polgármestere GEDEI  ZOLTÁN  úr előzetes meghívót adott át a megjelenteknek, melyet most közzéteszünk:

VÁMOSGYÖRK  Községi  Önkormányzata  tisztelettel  meghívja  Önt  2o17. nyarán a VÁMOS TELEPÜLÉSEK  SZÖVETSÉGE megalakulásának 1o. évfordulója alkalmából megrendezendő  nemzetközi  találkozóra.

Az időpontról és a részletes  programokról  2o17  elején tájékoztatjuk  a kedves érdeklődőket.
 
ÜNNEPELJÜNK  EGYÜTT!
 
Hévíz
2016. március 06. vasárnap 00:01
A  Vámos Települések Szövetsége az idén is a gyönyörű környezetben  lévő és a  NAV tulajdonában lévő  gyógyházban tarthatta meg  a 2o16.év közgyűlését,melyen megjelentek Vámospércs ,Vámosatya, Vámosújfalu, Vámosgyörk, Somogyvámos, Vámosszabadi, Vámosfalva / Mytna / Vámoslucska / Lucky/ Vámosbalog / Velky Blh / Felsővámos / Obec  Horné Myto / és Vámosgálfalva / Ganesti / polgármesterei, Hám László a VTSZ elnöke,Bók Mihály főtitkár, Dr.Balázs László titkár, Stass Gábor könyvelési felelős, a NAV részéről  Marsi Márta főigazgató, Dr.Balaska Andrea főosztályvezető,Kosztyú János igazgató, Tarnai Tamás osztályvezető és Láng Mityczki  András főreferens.  Díszvendégként  jelen volt Asztalos Gézáné Dr., a KEKI nyugállományú főigazgaója.

A közgyűlés  elfogadta az elnöki beszámolót, az FB jelentését, az alapszabály módósítását. Átadta Asztalos Gézáné Dr. asszonynak a 2o15.évben megszavazott,de technikai akadályok miatt eddig át nem adott VTSZ elismerést, az ARANY KITŰZŐT. Elfogadta a NAV javaslatát az ez évi gyermekvetélkedő időpontjára,mely 2o16.május 28-án kerül megrendezésre a NAV Római parti oktatási központjában. Somogyvámos  nevében Dékányné Károly Marianna polgármester asszony a győztesek egyikének egy egyhetes vendéglátást kínált,Csúr Tibor polgármester Vámosbalog / Velky Blh / is csatlakozott  hasonló felajánlással,a NAV július 4-9 között várja az abszolút győztes csapatot.  Egyhangúlag került elfogadásra  VÁMOSÚJFALÚ polgármesterének  Jadlóczki Lajosnak felajánlása a VTSZ nemzetközi találkozójának helyszínére vonatkozóan,így a találkozó megrendezésére 2o16.június 24-26-között kerül sor. Meghatározásra került a 6-ik Virág János kórustalálkozó , és az 5-ik vers és mesemondó vetélkedő időpontja is, az eseményre 2o16.október 8-án kerül sor VÁMOSGYÖRKÖN .
A közgyűlés megszavazta az ARANY KITŰZŐ odaítélést is , mely a nemzetközi találkozón kerül majd átadásra.
 
A közgyűlés sikeréhez , a jó hangulatú megbeszélésekhez  kellet az a pozitív hozzáállás  amit tapasztaltunk Marsi Márta főigazgató, és Dr.Balaska Andrea főosztályvezető asszony  és Tarnai Tamás úr részéről.  Kosztyú János  a NAV KEKI igazgatója és csapata ismételten kíváló körülményeket biztosítottak  a résztvevők számára. Tovább erősödött a VTSZ _ NAV kapcsolat. Az utókor számára Láng Mityczki András úr készített hiteles képeket .
 
Köszönjük!
 
Isten áldja a Vámosok nagy családját !

 
Belső és külső vámok Mohács után az AlsóIpoly mentén
2016. február 17. szerda 17:23
A dr. Koczó Józyef ny. igazgató úr kutatásai alapján elkészült "Belső és külső vámok Mohács után az Alsó–Ipoly mentén" című írást erre a hivatkozásra kattintva olvashatja >>
Utolsó frissités ( 2016. február 17. szerda 17:24 )
 
Kedves Rokonok!
2016. február 10. szerda 08:13

Sikeresen indult a2016-os év a vámos települések számára.

Örömmel tudatjuk, hogy Bók Mihály szövetségünk főtitkára meghívót kapott a Budapesten január 25.-én rendezett nemzetközi vámnap alkalmából rendezett ünnepségre. Ezen a rendezvényen a vámosok családjának legkiemelkedőbb személyiségei vettek részt. A civil szférát a Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége társelnöke és a Vámos Települések Szövetsége főtitkára képviselte.

Az ünnepség keretén belül Tállai András  az adóügyekért és a NAV működéséért felelős államtitkár Bók Mihály főtitkárt a szent Máté érem arany fokozatával tüntette ki, a vámosok és a civil szféra együttműködésének elősegítése miatt .

Kitüntetéséhez szívből gratulálunk és sikeres további együttműködést kívánunk

HL

 
További tartalom...
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Találatok 51 - 55 / 229

Ma 2019. január 16. szerda, Gusztáv napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon olcsó gyerek karóra
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"