JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Kezdőlap arrow A szövetség arrow Képgaléria
Hirdetés
Galéria

Jelenleg összesen 3.311 kép van a kategóriákban.
Kategóriák


Mint már arról korábban hírt adtunk Dr. Nagy János altábornagy úr meghívására a Vámos Települések Szövetsége képviselői a Vám és Pénzügyőrség hévízi Gyógy házában adtak egymásnak randevút abból a célból, hogy együtt több időt eltöltve jobban ismerkedjünk egymással,közös dolgainkat felelőség teljesen megbeszéljük és döntsünk szövetségünk ez évi rendezvényeiről.

A találkozás napján vendéglátónk Dr. Nagy János egy kb. egy órás beszélgetésre hívta meg képviselőinket, ahol a testvértelepülések polgármesteri mellett részt vettek a VPOP jeles képviselői is, így Dr. Balaska Andrea  p. ezredes asszony a VPOP irodavezetője, Sipos Jenő p. ezredes a VPOP kommunikációs igazgatója, Kosztyu János p. ezredes a VPOP és intézményei igazgatója...


2009. március 11-én a szlovákiai Vámosfalván került sor a VTSZ következő egyeztető megbeszélésére.

A találkozón részt vett a VTSZ elnöke Hám László, a VTSZ titkára Bók Mihály, a Pénzügyőr Sport Egyesület képviseletében Gombár Csaba őrnagy úr, a szlovákiai Vámosladány polgármesternője Kollárdi Olga, a szlovákiai Vámosbalog- Nagybalog küldöttje Asztalos Olívia, Pál Gabriella, Szabó András ill. a házigazda Vámosfalva polgármestere Pavel Greksa és a község nyugalmazott tanára.


"A dallam egy szív dobbanása, mely összeköti az emberek lelkét. Énekeljünk egy szebb, boldogabb jövőért! Énekeljünk együtt!"
Ez volt a mottója a Vámos Települések Szövetsége által 2008. október 4-én Vámosgyörkön megrendezett I. Virág János Énekkari Találkozónak és Versenynek.
Nyugodtan mondhatom, hogy összekötött bennünket a közös éneklés és öröm volt mindenki lelkében, hiszen 250 ember egy közös cél érdekében gyűlt össze azon esős napon tornacsarnokunkban, mely nem más volt, mint szívből énekelni.
A különböző vámos településekről 11 kórus érkezett: 7 énekkar Magyarországról, 2 énekkar Szlovákiából és 2 énekkar Romániából. A pénteken érkező nemesvámosi és vámosgálfalvi, valamint a 2 vámosgyörki kórus közös vacsorán vett részt, majd az azt követő „Vámosi Fonó” táncházban jót táncoltunk és énekeltünk együtt.

Jelenleg 58 kategória van ebben a galériában.
oldal « 1 2 3 4 5 6 7 8 »

Powered by: PonyGallery ML
Version 2.4.0, BUILD 20070806
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"