JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Kezdőlap arrow A szövetség arrow Képgaléria
Hirdetés
Galéria

Jelenleg összesen 3.357 kép van a kategóriákban.
Kategóriák

Vámos települések vetélkedtek

A Vám-, és Pénzügyőrség Országos Parancsnokság Budapesten, a Pasaréti úton lévő Sportcentrumában került megrendezésre a Ki tud többet a vámos településekről? c. vetélkedő országos döntője. A tizenegy hazai vámos elő és utónevű település diákjai mérték össze tudásukat a nagyszabású vetélkedőn, amelyet a Vámos Települések Szövetsége szervezett...


A Vámos Települések Szövetségének vezetőit és tagjait munkaebéddel egybekötött beszélgetésre invitálta Dr. Nagy János tábornok úr a VPOP Országos parancsnoka. Az eseményen jelen volt Dr. Balaska Andrea alezredes, a VPOP Országos Parancsnok Hivatalának vezetője és Sípos Jenő sajtószóvivő, Bók Mihály főtitkár és Hám László elnök  is. A Pénzügyőr klubban felszolgált finom ebéd fogyasztása közben a városvezetők feltették a legutóbbi találkozás óta felvetődött kérdéseiket, köszönetet mondtak a számítógépekért, amelyeket az év elején, lakosságszám arányában kaptak meg a települések a VPOP-tól.


Nagyhét kedden délelőtt csöngött a telefonom és a   főtitkár,  Bók Mihály úr keresett, hogy nagyon fontos és jó hírt szeretne velem közölni.
Kedves Ismerősünk Hafuzi Avnia úr az A&M vámügynökség tulajdonosa,aki már  komoly anyagi támogatást is nyújtott a Vámos Települések I. Országos Találkozójának megrendezéséhez, Kellemes Húsvéti Ünnepeket szeretne kivánni településeinknek és az ott élő kedves emebereknek.


A június 1-2-3-án lebonyolított találkozó a települések életében először került megrendezésre.


Jelenleg 61 kategória van ebben a galériában.
oldal « 1 2 3 4 5 6 7 8

Powered by: PonyGallery ML
Version 2.4.0, BUILD 20070806
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"