JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Kezdőlap arrow Kezdőlap arrow Hírek arrow Friss hírek arrow Baráti látogatás Myntan
Hirdetés
Baráti látogatás Myntan PDF Nyomtatás E-mail
2011. május 30. hétfő 09:25
Mytna /Vámosfalva / polgármesterének meghívására baráti látogatást tett a településen Hám László elnök és Bók Mihály főtitkár.A megbeszélésre elkisérte őket Mytne Ludany /Vámosladány/ polgármester Olga Kollárdivá, és Csúr Tibor Velky Blh /Vámosbalog / Polgármester is,akik egyben a tolmácsolást is biztosították.

A családias hangulatú találkozón a felek áttekintették a település jelenlegi helyzetét, meghallgatták  Ing .PAVEL GREKSA polgármester tájékoztatóját arról,hogy az év végén megválasztott új képviselő testület hogyan képzeli el a jövőben a szövetségen belüli tevékenységet,és mit kell a szövetségnek teljesíteni ahhoz,hogy a település a szövetség tagjai között maradjon. A megbeszéléshez csatlakozott a település alpolgármestere is. Szövetségünk elnöke részletesen beszámolt az ez évi közös rendezvényeinkről,elmondta jövőbeli elképzeléseinket,melyek érintik a sport,kultúra és talán az üzleti  szféra területeit is. Tájékoztatás hangzott el arról,hogy az Apeh és a Vám és Pénzügyőrség összeolvadásával létrejött Nemzeti Adó – és Vámhivatal /NAV / továbbra is minden támogatást biztosít szövetségünk további munkájához. A családias hangulatú megbeszélés azzal zárult, hogy a település vezetői részletesen tájékoztatást adnak a képviselő testületnek a szövetség életéről, és támogatják a szövetségi tagság fenntartását.

A jó hangulatú  ebédelés során felvetődött,hogy MYTNA /Vámosfalva/ ez év végén nagy- szabású,amatőr táncosok részvételével Guiness rekord döntésre készül,dél – amerikai táncok kategóriájában.Nagyon örülnének ha a Vámos Települések is részt vennének,a NAV dolgozókkal együtt. De erre később még visszatérünk.

E találkozó ékes bizonyítéka annak,hogy a személyes találkozók milyen fontosak mindkét fél számára. Javasoljuk  mindenkinek ezt az utat.
Baráti látogatás Myntan
Utolsó frissités ( 2011. május 31. kedd 08:21 )
 
< Előző   Következő >
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"