JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Kezdőlap arrow Kapcsolat
Hirdetés
Kapcsolat PDF Nyomtatás E-mail
2013. április 02. kedd 07:43
A Vámos Települések Polgármestereinek email címeik

Nemesvámos: Sövényházi Balázs Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Sajóvámos: Váradi Lajos: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Somogyvámos: Dékányné Károly Mariann dekanyne Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Vámosatya: Szász József jozsef.szasz.citromail.hu
Vámoscsalád: Németh Imre Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Vámosgyörk: Gedei Zoltán Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Hám László Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Vámosoroszi:  Végh Endre Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Vámospércs: Ménes Andrea Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Vámosújfalu: Jadlóczki Lajos, Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Vámosszabadi: Lizákné Vajda Lívia, Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Alpolgármester: Kukorelli Norbert Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Vámosmikola: Bárdi Alex Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Vámos / Myto pod Dumbierom Roman Svanter Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Vámosladány/Mytne Ludany Mojzes Stefan
Vámoslucska /Lúcky Eduard Baláz Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Vámosbalog/Velký Blh – Norbert Kluka, Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Felsővámos/Horné Mýto – András Puss, Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Vámosudvarhely/ Coroisinmartin Aldea Dumitru   Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Alpolgarmester Borsos Béla Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Vámosgálfalva Balog Elemér Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
Utolsó frissités ( 2020. március 27. péntek 09:45 )
 
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"