JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Emlékezés a hősökre PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 27. szerda 20:47

Vámosújfalu lakóinak életében nagyon fontos dátum 2o14.július 19-e.

A történet még 1934-ben kezdődött,mikor is emlékművet állítottak az első világháborúban elesett vámosi hősök tiszteletére. Az elmúlt évtizedek alatt az idő vasfoga tönkre tette az ősök által felépített emlékhelyet,melynek fel újítása nagyon időszerű volt. Felházi József polgármester és Dr.Kiss Anita jegyző asszony minden követ megmozgatott,minden ismeretséget felhasznált arra,hogy a felújításhoz szükséges  anyagi támogatást biztosítani lehessen.

Ennek az erőfeszítésnek eredményeként került felújításra az emlékmű,melyen már a második világháborús vámosi hősök neve is feltüntetésre került.

Felházi József polgármester a résztvevők számára Emléklap átadással kedveskedett. Ünnepi beszédében kiemelte a közösség fontosságát,egymás megbecsülését,és a településért való tenniakarást.

Zárszavában köszönetet mondott nemcsak a Magyar Kormánynak,hanem mindazoknak akik munkájukkal hozzájárultak ahhoz,hogy az emlékmű újjáépült Vámosújfaluban, és ezzel méltó emléket állíthattak hősi halottaiknak.

 
< Előző   Következő >

Ma 2018. november 13. kedd, Szilvia napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon olcsó gyerek karóra
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"