JSN ImageShow - Joomla 1.5 extension (component, module) by JoomlaShine.com
Google PageRank

Partnereink


 nagymama.hu

Hírszolgáltatás

Szavazások

Tetszik Önnek a szövetség honlapja?
 
Kezdőlap
Hirdetés
Falunap Somogyvámoson PDF Nyomtatás E-mail
2014. augusztus 29. péntek 11:29
Somogyvámos Község Önkormányzata 2o14. augusztus 23-án tartotta Falunapi rendezvényét. A településen megrendezésre kerülő rendezvények elsődleges célja az, hogy erősödjön a településen élők egymás közötti kapcsolat, függetlenül bőrszíntől, vallási, politikai hovatartozástól.

Dékányné Károly Marianna polgármester asszony Kalányos Ferenc nemzetiségi önkormányzat elnökével és Vanderer Ferencné hathatós segítségével elindította a Zenés ébresztőt, megnyitotta a Főzőversenyt, útjára bocsátotta a futókat, és természetesen fogadta az érkező vendégeket. A Vámos Települések Szövetségét Bók Mihály főtitkár képviselte, a NAV képviseletét Szilovics István főigazgató-helyettes és csapata látta el. /NAV Dél-dunántúli Regionális Vám-és Pénzügyőri Főigazgatóság /.

A szerény keretek között megrendezett ünnepségen csak vidám, elégedett helyiekkel lehetett találkozni, és beszédbe elegyedni. A település apraja-nagyja magáénak érezte a rendezvényt, ennek megfelelően hangos és vidám sereg – 12 csapat – főzte a különböző nagyságú kondérokban a településen megtermelt alapanyagokból a jobbnál-jobb és a tájra jellemző ételeket. Igen nagy sikere volt a palacsintasütő vetélkedőnek, ahol érdekes módon a fiúk mintha többen lettek volna. Akik nem főztek,sütöttek azok kivétel nélkül a NAV Bevetési Főigazgatóság bevetési egységének fegyverbemutatójával egybekötött céllövészeten vettek részt,váltakozó sikerek mellett.

Az Indiai Kulturális Központ bemutatója vezette fel a délutáni kulturális műsorokat, hatalmas érdeklődés mellett. Volt néptánc, nyugdíjasok műsora, arcfestés, kézműves foglalkozás, tombola sorsolás és a rendezvény zárásaként Utcabál.

Természetesen volt ünnepi köszöntő is,ahol a polgármester asszony átadta a föző és futóverseny győzteseinek a megérdemelt jutalmat, megemlékezett a település idős lakóiról, és megköszönte mindenkinek azt, hogy munkájukkal segítették a Falunapi rendezvényt, ezzeli s hozzájárultak ahhoz, hogy SOMOGYVÁMOS jó híre messzire eljusson.

E sorok írója ezuton köszöni azt a sok-sok figyelmességet amiben része volt, és betekintést kaphatott egy hátrányos helyzetű, de igen vidám kis település ünnepéről. Köszönet érte!

SOMOGYVÁMOS lakói büszkék lehetnek Képviselőtestületükre,a Nemzetiségi Önkormányzat elnökére és természetesen polgármesterükre is.

Isten áldja további munkájukat!


Utolsó frissités ( 2014. augusztus 29. péntek 11:56 )
 
< Előző   Következő >

Ma 2019. március 21. csütörtök, Benedek napja van.

EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Insight Tours
www.it-nav.hu Pécs munka egerallas.hu SalgotarjanAllas.hu GyulaAllas.hu Gyongyosallas.hu EsztergomAllas.hu BajaAllas.hu SzekszardAllas.hu KaposvarAllas.hu TiszaujvarosAllas.hu Hirdetési oldal AusztriaAllas.hu DunakesziAllas.hu ErdAllas.hu GodolloAllas.hu SzolnokAllas.hu Hírlevél küldés MosonmagyarovarAllas.hu kupon olcsó gyerek karóra
Free Joomla Templates
IT-Nav Hungary Kft. | "Az elsők közé navigáljuk!"