Ismét összeül a szövetségünket képviselő grémium

A Vámos Települések Szövetsége tiszteletbeli társelnökének Dr.Nagy János altábornagy meghivására február 26 -28 között Hévizen ülhetnek össze a vámos települések képviselői A testvértelepülések polgármesterei mellett a megbeszéléseken a Vám és Pénzügyőrség is igen magas szintű delegációval vesz részt, Dr.Nagy János úr altábornagy országos parancsnok vezetésével.
 
A18 települést összefogó szövetség képviselői meghatározni kivánják az éves feladatokat a Vám és Pénzügyőrséggel való 2oo9.évi együttmüködést,az ujabb magyarországi tagfel – vételt. Dönteni kiván arról is,hogy a települések iskolái számára meghirdetett  "ki tud többet a vámos településekről, valamint a 142 éves Vám és Pénzügyőrségről" verseny döntője hol, és mikor legyen. Körvonalazni kivánjuk a III.országos találkozó programját,mely 2oo9.júliu 3-4-5-én kerül megrendezésre Vámospércsen. Szeretnénk dönteni a IV.országos találkozó 2o1o.évi találkozó szinhelyéről.Előkészitjük a 2oo9.október 9 – 1o.között  egrendezésre kerülő immár hagyományos Virág János énekkari találkozót és versenyt.
 
Tovább kivánjük népszerüsiteni,a testvértelepülések / és mások számára is / részére a Vám és Pénzügyőrség tevékenységét, annak társadalmi és állampolgári szükségességét, minél szélesebb körben bemutatni a hatósági munka gazdaságosságát.