Vámosoroszi készülődik

A VTSZ márciusi közgyülésén nagy meglepetést keltett Végh Endre VÁMOSOROSZI polgármesterének azon bejelentése,hogy  felvállalják a szövetség legnagyobb ünnepének tartott nemzetközi találkozó megrendezését.

A majdnem legkisebb szövetségi település szeretné megmutatni,bebizonyítani,hogy egy igazi közösség pénz nélkül is képes egy ilyen nagyobb „családi” találkozó lebonyolítására. Természetesen számítanak a szövetség, a NAV, és más szervek támogatására is. Az előzetes hírek szerint   igen gazdag kulturális és sport eseményeknek lehetnek részesei a majdani résztvevők. Lesz kispályás foci,sakk , és fogathajtás,és várhatóan nagyon színes lesz a  települések delegációi által nyújtott népzenei műsorok sokaságai is.

Az előkészületek elkezdődtek, lázas szervezés vette kezdetét,készül a település apraja, nagyja,és készülnek a szövetség tagtelepülései is.A mai napon összeült a NAV Észak –alföldi Regionális Vám,és Adó főigazgatóság vezérkara, a PSE elnöke Budapestről érkezett, Vámospércs polgármestere Ménes Andrea,valamint Bók Mihály a VTSZ főtitkára és példa értékű közös szervező munkába kezdtek.

Üde színfoltja lesz a rendezvénynek , az „un” vámkezelő helyek felállítása,ami azt jelenti,hogy csak megfelelő „ vámletét,vámmegfizetés” után lehet a településre belépni.

Már most értesítünk minden érdeklődőt,hogy a 2o13.junius 1-i  Vámos Települések Szövetségének VI. Nemzetközi Találkozóján mindenkit szeretettel és barátsággal várunk.

A végleges programot, és az egyéb tudnivalókat május közepén közzétesszük!

A sikeres rendezvény támogatására felajánlott adományokat szívesen vesszük!

Végh Endre polgármester