Vámosszabadi vígasságok

Május 24-én reggel több százan figyelték az eget  Vámosszabadi központjában, és kérdezgették esni fog vagy sütni? Sajnos esett,de így is igen jókedv mellett kezdődött az idei falunapi rendezvény a településen. Réti Csaba polgármester és a képviselő testület megbízása alapján Kukorelli Norbert alpolgármester celebrálta az egész napos és igen széles körű, a település minden lakosát érintő vigadalmat.

Mindenki megtalálhatta a neki valót,a gyerekek vetélkedtek,önfeledten hancúroztak, a felnőttek ehettek, ihattak. A település lakói rég nem látott összefogás eredményeként palacsinták tucatjait készítették, a vadászok vad pörköltöt készítettek, a halászok kondérnyi halászlé főzésével járultak hozzá a vidám hangulathoz.

Az időjárás is kedvezett a későbbiekben, így a végére egy nagyon szép és kellemes,vidám falunap emléke marad meg azokban, akik kilátogattak a sportpálya környékére.

A rendezvényen a Vámos Települések Szövetségét Bók Mihály főtitkár képviselte.

Kukorelli Norbert alpolgármester nagyon jó munkát végzett, hiszen a település apraja-nagyja szerint is az ilyen részletes, mindenre és mindenkire kiterjedő rendezvény lehet a település igazi egységbe kovácsolásának az alapja.

E sorok írója mint résztvevő a fentieket igazolja.

A kedves fogadtatásért  ezuton is köszönetemet fejezem ki  Réti Csaba polgármesternek, Kukorelli Norbert alpolgármesternek,Alasztics Ervin képviselőnek,és a település minden lakójának. Isten éltesse VÁMOSSZABADI települést!