Virág János Énekkari Találkozó, vers és mesemondó verseny

Tisztelt Kórusvezetők, Kedves Kollégák! Kedves Rokonok!

Idén ismét megrendezésre kerül az immár hagyományos Virág János Énekkari Találkozó, vers és mesemondó verseny ezúttal rendhagyó, online formában.

A korábbi évekhez hasonlóan várjuk a Vámos települések kórusainak, népdalköreinek, énekegyütteseinek jelentkezését, akik népdalkör vagy kórus kategóriában mutathatják meg magukat a neves művészekből álló zsűri előtt.

A jelenlegi különleges helyzetre való tekintettel az együtteseknek idén összesen kettő, teljesen szabadon választott, az együttes profiljába leginkább beleillő dalt kell elénekelniük, videó formájában rögzíteniük, és valamilyen megosztón keresztül (YouTube, GoogleDrive, OneDrive, stb.) eljuttatni a viragjanostalalkozo@gmail.com címre legkésőbb 2021. október 25-ig.

Érdemes a két dalt EGY VIDEÓBAN küldeni a könnyebb kezelhetőség kedvéért, és mindenképp figyeljetek arra, hogy az elküldött link birtokában bárki megnyithassa a videót (tehát a megfelelő jogosultságokat adjátok meg a megosztásnál).

Vers és mesemondó verseny

A jelentkezés feltételei:

Vers: szabadon választott.

Mesemondás: magyar népmese vagy tájjellegű mese.

Segédeszköz nélküli előadást kérünk, maximum 8 perc időtartamban. Kategóriánként 1 fő képviselheti a települést.

Kor szerinti kategóriák:

Versmondás: 3-10 éves korig

11-18 éves korig

19-99 éves korig

Mesemondás: 3-10 éves korig

11-18 éves korig

19-99 éves korig

Kérem Önöket, hogy e-mailben küldjék el nekem a vers vagy mese szerzőjét, címét, valamint egy pár soros bemutatkozást az előadóról. A jelentkezéseket a vers és mesemondás területén az alábbi elérhetőségre küldhetik viragjanostalalkozo@gmail.com .

A felvételek november első napjaiban kerülnek fel a www.vtsz.eu weboldalra, a zsűri november 6-án hozza meg döntését, melyről szintén videó felvételt készítünk megtekintésre. Minden kedves jelentkezőnek eredményes felkészülést, jó egészséget kívánok!

Köszönettel: Balogné Ványi Diána

Közművelődési szakember

+36 70 625 6816