Hévíz

A  Vámos Települések Szövetsége az idén is a gyönyörű környezetben  lévő és a  NAV tulajdonában lévő  gyógyházban tarthatta meg  a 2o16.év közgyűlését,melyen megjelentek Vámospércs ,Vámosatya, Vámosújfalu, Vámosgyörk, Somogyvámos, Vámosszabadi, Vámosfalva / Mytna / Vámoslucska / Lucky/ Vámosbalog / Velky Blh / Felsővámos / Obec  Horné Myto / és Vámosgálfalva / Ganesti / polgármesterei, Hám László a VTSZ elnöke,Bók Mihály főtitkár, Dr.Balázs László titkár, Stass Gábor könyvelési felelős, a NAV részéről  Marsi Márta főigazgató, Dr.Balaska Andrea főosztályvezető,Kosztyú János igazgató, Tarnai Tamás osztályvezető és Láng Mityczki  András főreferens.  Díszvendégként  jelen volt Asztalos Gézáné Dr., a KEKI nyugállományú főigazgaója.

A közgyűlés  elfogadta az elnöki beszámolót, az FB jelentését, az alapszabály módósítását. Átadta Asztalos Gézáné Dr. asszonynak a 2o15.évben megszavazott,de technikai akadályok miatt eddig át nem adott VTSZ elismerést, az ARANY KITŰZŐT. Elfogadta a NAV javaslatát az ez évi gyermekvetélkedő időpontjára,mely 2o16.május 28-án kerül megrendezésre a NAV Római parti oktatási központjában. Somogyvámos  nevében Dékányné Károly Marianna polgármester asszony a győztesek egyikének egy egyhetes vendéglátást kínált,Csúr Tibor polgármester Vámosbalog / Velky Blh / is csatlakozott  hasonló felajánlással,a NAV július 4-9 között várja az abszolút győztes csapatot.  Egyhangúlag került elfogadásra  VÁMOSÚJFALÚ polgármesterének  Jadlóczki Lajosnak felajánlása a VTSZ nemzetközi találkozójának helyszínére vonatkozóan,így a találkozó megrendezésére 2o16.június 24-26-között kerül sor. Meghatározásra került a 6-ik Virág János kórustalálkozó , és az 5-ik vers és mesemondó vetélkedő időpontja is, az eseményre 2o16.október 8-án kerül sor VÁMOSGYÖRKÖN .
A közgyűlés megszavazta az ARANY KITŰZŐ odaítélést is , mely a nemzetközi találkozón kerül majd átadásra.

 
A közgyűlés sikeréhez , a jó hangulatú megbeszélésekhez  kellet az a pozitív hozzáállás  amit tapasztaltunk Marsi Márta főigazgató, és Dr.Balaska Andrea főosztályvezető asszony  és Tarnai Tamás úr részéről.  Kosztyú János  a NAV KEKI igazgatója és csapata ismételten kíváló körülményeket biztosítottak  a résztvevők számára. Tovább erősödött a VTSZ _ NAV kapcsolat. Az utókor számára Láng Mityczki András úr készített hiteles képeket .
 
Köszönjük!
 
Isten áldja a Vámosok nagy családját !