Megtartotta ez évi közgyűlését A Vámos Települések Szövetsége

Március 23 és 34.-én tartottuk az év első összejövetelét, melynek keretében közgyűlésünket is. Pénteken délután a NAV KEKI oktatási intézmény budapesti Római parti továbbképző intézetében gyülekeztünk. Nagy örömmel  üdvözöltük ismét egymást.  Jó volt találkozni a régi kedves ismerősökkel, rokonokkal. Házigazdáink a NAV vezető  munkatársai és polgármesterink együtt ültünk a kiadós és finom vacsorához, melynek végén az éjszakába nyúló beszélgetések kezdődtek. Volt aki hajnal fél 4-kor tért nyugovóra. Velünk volt tiszteletbeli örökös társelnökünk, Dr. Nagy János úr is.
Másnap reggel kiegészült a társaság, mert volt aki nem tudott pénteken eljönni. A 9 órai kezdéskor Bók Mihály főtitkár úr megnyitója után  Hám László elnök úr beszámolója hangzott el az elmúlt év eseményeiről,melyet a közgyűlés egyhangúlag fogadott el. A pénzügyi helyzetet Stass Gábor ismertette, aki szövetségünk könyvelését végzi. Ez után az ellenőrző bizottság elnöke Szabó Ferenc ismertette bizottságának jelentését az elmúlt évben végzett munkáról.
Örömmel állapíthattuk meg, hogy mindent rendben találtak. A beszámolók elfogadása után szünetet rendelt el főtitkár úr, majd annak végén csatlakoztak hozzánk házigazdáink a NAV vezető munkatársai,akikkel együtt egyeztettük az ez évi rendezvényeink időpontjait és helyszíneit.
A közgyűlés határozata értelmében ebben az évben a következő rendezvényeinkre kerül sor
1. „Ki tud többet a vám-os településekről és a vám és adóügyről” c. gyermekvetélkedő 2012 június 2-án de. 10 órakor kezdődik a NAV KEKI oktatási intézményben.
2.Az ez évi Vámos települések 5.nemzetközi jubileumi találkozóját,
Sajóvámos rendezi július 13-14-15.-én
3.A „Virág János” énekkari találkozó és verseny, valamint a vers és mesemondók találkozóját Vámosgyörkön rendezzük 2012 október  5-6-7.
 
Izgalmas része volt a találkozónak, amikor a NAV-tól kapott ajándék boxzsák tulajdonosát kellett megnevezni. Azon települések jöhettek szóba, akik még ez idáig nem kaptak. Sorsolással ezt Sajóvámos nyerte el.
A hivatalos programok zárásaként ízletes ebéddel fejeztük be a napot és kívántunk egymásnak kellemes Húsvéti Ünnepeket .
 
Hám László
Vtsz elnök