NAV-os tábori beszámoló 2016. – Vámosoroszi NAV-os gyermektáborozás 2016 /1.rész

Idén harmadik éve nyílt lehetőségünk, hogy Vámosorosziban megrendezzük a NAV alkalmazásában álló szülők gyermekeinek nyári táboroztatását.  Legfőbb célunk az volt, hogy megismertessük a gyerekekkel a helyi szokásokat, ételeket, nevezetességeket, valamint hogy egy életre szóló emlékeket gyűjtsenek.
Az időjárás eleinte változékony volt, kisebb-nagyobb hullámban érkezett az eső, de szerencsére a tervezett programokat nem mosta el.
Igyekeztünk, hogy a gyermekeknek minden perce le legyen kötve és ne legyen ideje unatkozni, ezért egy hétbe próbáltuk összesűríteni a lehető legtöbb programot, kirándulást, kreatív és kézműves foglalkozást, strandolást és múzeumlátogatást.

A programok során a felhőtlen jókedv, a vidámság került a középpontba. Az önfeledt szórakozás, a kötetlen beszélgetések, az érdekes programok biztosították a kellemes kikapcsolódást a gyermekek számára.
A programok megvalósításában együttműködtünk az Idősek Otthona dolgozóival, akik idejüket nem sajnálva főztek a táborozókra, a helyi fiatalokkal, akik kísérőként vettek részt a programokon és vigyáztak a gyerekekre.
A tábor időtartama 2016.07.25-30. között zajlott.