Vámnapi hírek

A Nemzeti Adó – és Vámhivatal a Nemzetközi Vámnap alkalmából központi ünnepséget tartott 2o14.január 23-án a NAV Informatikai Intézet PRO – PORTORIÓ termében, melyre meghívót kapott a Vámos Települések Szövetsége elnöke Hám László, főtitkára Bók Mihály, valamint Vámosgyörk Polgármestere Gedei Zoltán úr is.

Az ünnepségen megemlékeztek a világ „vámosairól”,az elődökről,valamint a testület gazdaságban betöltött szerepéről. Ezt követően Dr. VIDA ILDIKÓ, a NAV elnöke elismeréseket adott át a kimagasló pénzügyőri tevékenységet végzőknek.

Az ünnepség egyik fénypontja volt – és szövetségünk elismerését is jelenti –hogy az elismertek egyike GEDEI ZOLTÁN  ÚR Vámosgyörk polgármestere Szent Máté díj ezüst fokozat elismerést vehetett át a NAV Elnökétől.

Az elismerés alapja, az évek óta magas színvonalon megrendezésre kerülő VIRÁG JÁNOS kórus találkozó,melyen a NAV is rendszeresen jelen van, mint a rendezvény egyik főtámogatója.

Gratulálunk a Polgármester úrnak kívánjuk, hogy még sokáig segíthesse a VTSZ tagtelepüléseinek „énekes összejövetelét „,és egészségben, sikerekben gazdagon lássa el továbbra is polgármesteri feladatait.