Vámosok vámosért

Nemesvámos (nfb) – Együttműködési megállapodást írt alá nemrégiben Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága a település vezetésével: több területen is együttműködnek a jövőben.
Az ünnepélyes aktusra a legutóbbi falunapon került sor. A vámhatóság és a település között a kapcsolat nem új keletű: Nemesvámos a Vámos Települések Szövetségének tagja. 2008. augusztus másodikán Nemesvámoson rendezték meg a vámos települések országos találkozóját, amelynek szervezésében, lebonyolításában  a pénzügyőrök aktívan részt vettek.  A jó viszony azóta is tart, a pénzügyőr szervezet azóta is rendszeresen részt vesz a falu rendezvényein.
Ennek eredményeképpen idén, a nemesvámosi falunapon Molnár Tamás pénzügyőr alezredes regionális főigazgató és Sövényházi Balázs Nemesvámos polgármestere megállapodást írt alá. Az együttműködési megállapodás területei: oktatás, nevelés, felvilágosítás, kultúra, művelődés, sport, idegenforgalom. A felek hozzájárulnak ahhoz, hogy ezeken a területeken közösen vegyenek részt a település életében.
Vámosok vámosért
Vámosok vámosért